Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Graf z małego miasteczka

Cechy jakich nie zaakceptuje normalny facet u kobiety

Polecane posty

1. Nadwaga / otyłość ( to świadczy o braku samokontroli i olewaniu społeczeństwa, któremu poniekąd nakazuje się oglądania wstrętnego tłustego cielska :o ) 2. Poobgryzane paznokcie - zarówno u rąk jak i o zgrozo u nóg 3. Brak umiejętności ubierania się kobieco ( spódniczki, spodnie biodrówki, płaszcze, kozaki, kowbojki, oficerki ) 4. Nieumiejętność wysławiania się w naszym języku 5. Wulgarność dziewczyny 6. Nieświeży oddech 7. Brak własnych pasji, zainteresowań 8. Pruderyjna w łóżku / Nie lubiąca seksu 9. Nie umiejąca gotować 10. Nie materialistka 11. Nie ambitna 12. Pali papierosy 13. Ćpa Gwoli wyjaśnienia. Napisałem tu tylko takie cechy, na które Wy dziewczyny macie całkowity wpływ. Pisze to po to bo wiem, że zaraz znajdą się tu idiotki, które napiszą, że odrzucą faceta np z powodu cechy na jaką on nie ma wpływu np wzrost czy wielkość penisa ( nie abym ja na to narzekał :-P ) Ciekawy jestem co myślicie o tym co napisałem ;-) Ile z Was nie posiada tych wszystkich cech ? :p

Źle napisałem w punkcie 10 - chodziło mi o tym aby nie leciała na kasę - by nie była materialistką :-)

Gość sdbhfv
no chłopie ale zaznacz ze towyłączmnie twoje wymagania a normalnych facetów ankiete przeprowadzłeś zewiesz czego inni wymagają?

Gość brak cyca

To nie tylko moje wymagania. W towarzystwie w jakim się obracam każdy facet ma zbliżone do tych wymagania odnośnie płci pięknej :-) Aczkolwiek doskonale sobie zdaje sprawę, że gusta są różne i mogą się nieco różnić od tego co napisałem. Niemniej jednak nie wyobrażam sobie NORMALNEGO faceta który akceptowałby u kobiety takie cechy jak np wulgarność, nadwaga czy poobgryzane paznokcie :o

Brak cyca to nie jest cecha, na którą dziewczyny mają wpływ więc daruj sobie kolego...

Gość sdbhfv
tia.....wystarczy ze taka du.... nadstawi i juz wymagania sie zmniejszają :D

Gość TH is IT LV
Musi być zdrowa psychicznie wzrost 169-179 prawidłowe M+BMI nie może palić papierosów zdana matura musi mieć dobry gust jeśli chodzi o ubiór i perfumy musi być wierząca

Gość otyłosc i cpanie tego
bym nie zniósł na wejściu

Puszczalstwo czy jak to nazwałeś NADSTAWIANIE TYŁKA KAŻDEMU także nie jest pożądaną cechą przeze mnie i większość normalnych facetów, no chyba, że przez niewyżytego homo sapiens który bzyka wszystko co popadnie :-P

Zapomniałem dodać, że w wieku 25 lat i więcej - wykształcenie wyższe obowiązkowe :-)

Gość hsdcvx
3. Brak umiejętności ubierania się kobieco ( spódniczki, spodnie biodrówki, płaszcze, kozaki, kowbojki, oficerki ) kobieta powinna miec przede wszystkim własny styl a nie narzucony przez męzczyzn

otulona_snem - owszem, ale dziewczyny otyłe przez choroby to jest znikomy procent całej populacji wielorybów, dlatego nie ująłem tego w swojej liście z uwagi na tzw wyjątki od normy ( tylko choroba ale prawdziwa a nie urojona i wymyślona podczas konsumowania kolejnej porcji kalorii w nocy pod lodówką ) :-p

Gość taki może mieć własny styl

Gość żebyś sie nie zesrał czasem
z tymi twoimi wymaganiami nic dziwnego, że bujasz sie sam a tak nawiasem, dziewczyna , która ma wszystkie te pozytywne cechy palcem by nie tkneła takiego dupka jak ty

Gość hsdcvx
to pewnie jakiś niskorosły prawiczek dorabiający w nocy w ochronie na sobotnią dyskoteke w remizie

Niby dlaczego tak mnie wyzywacie ? Czy ja tu kogoś obrażam ? Czy jestem wulgarny ? otulona_snem już pokazała swoją klasę a właściwie jej brak:p Dlaczego niby taka dziewczyna nie miałaby na mnie zwrócić uwagi ? Skąd w ogóle wiecie czy jestem sam ? Tak się składa że w tej materii mylicie się bo właśnie mam taką panią :-) Ale pisze tu o wymaganiach jakie powinna spełniać szanująca się dziewczyna. Kogoś widać to bardzo zabolało skoro próbuje mnie obrażać. Tylko co tym osiągnie ? Bo te inwektywy spływają po mnie jak po kaczce :-p

otulona_snem - nie rozmawiam z Tobą prostaczko co innych wyzywasz. Przeczytaj mój pierwszy post - doczytałaś się już ? Zaznaczyłem, że zaraz zjawią się idiotki które będą pisać o sprawach niezależnych jak wielkość penisa czy wzrost. Dlatego nie zamierzam rozmawiać z kimś, kto jest właśnie taką prostą dziewczyną bez zakrętów jak Ty Bez odbioru 🖐️

Gość fajny zestaw
otulona zmień nick na agresywna i wulgarna:o.

Gość kcvhb
czyli jednak niziołek :D

Gość TH is IT LV
Ja myślę że mam mniejsze wymagania od dziewczyn

Gość z czego ?
faceci podajcie swoje listy

Gość z czego ?
Dobry temat topiku.

Gość trafiony
Alkocholizm i przedkładanie towarzystwa pijaków , nad dobro własnej rodziny , to jest dopiero cecha która potrafi zniszczyć wszystko , choć w sumie mieści się w kategorii chorób psychicznych

Gość Ty durniu
jak nie jest materialistką to jej nie zaakceptujesz?? ogarnij się pieprzony idioto

Nie rozumiem wypowiedzi niektórych kobiet na tym wątku - o co Wam chodzi? Autor ma zdrowe i normalne wymagania. Zupełnie nie widzę powodu, dla którego należałoby go wyzywać. Poza tym ma rację - napisał tylko to, na co mamy wpływ. Oczywiście, że są choroby, które utrudniają utrzymanie linii, ale faktycznie są to wyjątki, poza tym znam też osoby, które pomimo chorób twardo tę linię trzymają. Gdyby ustalić naszą, kobiecą listę, z pewnością wyglądałaby bardzo podobnie - kto z nas chce być z wulgarnym, niewykształconym, niezadbanym człowiekiem? "Lista życzeń", którą większość z nas gdzieś tam w umyśle posiada, oczywiście nie determinuje rzeczywistości - zdarza się, że zauroczy nas ktoś, kto od niej odstaje lub jest jest wręcz całkowitym przeciwieństwem. A potem pojawiają się wątki - on jest za niski/gruby/przeklina/nie pracuje/itp.... czy to ma sens? Ich istnienie świadczy o tym, że jednak pewne cechy są przez nas pożądane, inne - nie.

Gość ile razy jeszcze
nadwaga niekiedy dodaje uroku:) mam taka kolezanke, jest niesamowita, cholernie atrakcyjna, a faceci az za nia pieją, no i nie jeden chudzielec chcialby miec taka figure jak ona(mimo dodatkowych kg). dodatkowo jest elegancka, bardzo zadbana, radosna, inteligentna i rozesmiana. wiec to nie zawsze jest wyznacznik