Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Graf z małego miasteczka

Cechy jakich nie zaakceptuje normalny facet u kobiety

Polecane posty

Gość katyrtyr
mnie tezż intryguje ten temat poobgryzanych paznokci u nóg , pamietam , jak moja siostra , jak miała z rok ,to potrafiła włożyć sobie palce u noóg do ust , aale dorosła ? to naprawde imponujace! a nawet godne zainteresowania

Gość Marcimoszka
Również nie rozumiem skąd ten atak na Autora. Jestem kobietą, niestety nie spełniam wszystkich tych punktów ale się z nimi zgadzam. Może jestem staroświecka :). Poza tym chyba każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie to otwarte forum a Autor trafnie zauważył, że są to cechy na które mamy wpływ. Dziewczyny trochę dystansu.

Gość sfgsdagsdgfsadgfa
a dlaczego w obozach koncentracyjnych nikt nie był gruby czyżby tam nikt nie chorował ?

Gość katyrtyr
najgorsze sa papierosy i całkowity brak zainteresowań w stylu paris hilton , na pytanie , czy uważa , ze Tony Blair jest sexy , to było wtedy jak jeszcze był premierem, odpowiedziała : a kto to jest Tony Blair?

Gość katyrtyr
a ty rozumiem , znasz?

Gość prezes625648877132
hehe po pierwsze nie mogła by siedzieć na kafeterii Sorry dziewczyny, ale czytam kafeterie, żeby się pośmiać z waszego wyimaginowanego świata, w którym żyjecie. Często na innych forach można spotkać link do perełkowych tematów na tym forum, i potem jest beka na 100 stron tematu.

Gość 12345gbfds
a ja spelniam prawie wszystkie punkty, z wyjatkiem tego ze, niestety nie umiem gotowac oraz tego z wiekiem zrobilam sie bardziej materialistka ;) no ale takie zycie;P

Gość dokłanie popieram
tez tu wpadam czasami dla poprawy humoru. śmiem twierdzic że naprawde znikomy procent stanowią tu ludzie normalni a w wiekszosci sa to kiebiety starsze. reszta to zakompleksieni kolesie i zakochane w sobie dziewczyny ale zianie jest, przyznam

Gość katyrtyr
a ty do której kategorii należysz? czy jak domnniemywam , jesteś w tej mniejszości ?

otulona_snem tak czy siak chlopie generalizujesz nie majac stosownej wiedzy, wiec dyskurs z toba uwazam za strate czasu,a temat za mierna prowokacje," nie rozumiem cię koleżanko o co ci biega? Koleś założył post z konkretnym pytanie,wyszczegolnił czego nie mógłby zaakceptować u kobiety i spytał was ile jest takich które nie posiadaja takich a nie innych cech... a ty mu skoczyłas to gardła że otyłość bierze sie z chorób Ok jasne że tak jest ale odpowiedz sama sobie jaki to est procent ... 4% może góra 6 % kobiecej populacji reszta bierze sie z czystego lenistwa Otyłość powstaje przede wszystkim w wyniku spożywania nadmiaru tłuszczu oraz zbyt małej aktywności fizycznej i tego sie niestety nie wyprzesz ... a jechanie po autorze tego topiku jest w twoim przypadku niczym innym jak nie zadowoleniem z tematu i brakiem konstruktywnych argumentów w dyskusji :) ot i tyle otulona :) dziekuje za uwage

Na kafe robie przerwy na kawe i rzucam palenie" sprostowanie RZUCIŁAŚ :D 🖐️:D

Gość katyrtyr
lorika nieskromnie spytam czy mogłabyś , skoro tu wchodziszz , odpisac mi na mail, chocby -odczep się czy na drzewo hm?

Gość moja 20-letnia siostra potrafi
obgryźć sobie paznokcie u stóp!!! :O

Gość spełniem wszystkie warunki
więc jestem idealna, ale już zajęta :)

Gość dsfgfzdh
Przeprowadziłam eksperyment i mogę potwierdzić, że na luzie można włożyć stopę do ust, mając powyżej 20 lat :P :D. Spełniam wszystkie wymagania i uważam, że i tak są niskie :P. Ja mam o wiele dłuższą "listę" (w głowie) wymagań co do faceta. Autorze według mnie masz zupełnie zdrowe podejście i absolutnie nie przejmuj się niektórymi "pannami". I również uważam, że otyłość, to w przeważającej części przypadków, wynik nadmiernego spożywania różnorakich pokarmów przy jednoczesnym braku ruchu. Tyle :classic_cool:

Śmieszne to co piszesz :D Ale przyznaję coś w tym jest, po prostu chcesz by Twoja kobieta była zadbana i miała w głowie trochę oleju. Powiem szczerze, że ze wszystkich wymienionych przez Ciebie cech mam problem jedynie z pkt 2. Nie obgryzam paznokci ale łamią mi się od gry na gitarze, dlatego krótko je przycinam. Ale to mnie chyba nie dyskwalifikuje ;p

Gość katyrtyr
dobra dobra , jedno wlozenie sobie stopy do ust, nie wiem jak to robicie , w każdym razie szacunek :-) , ale co innego obgryzienie paznokci i to tak ,zeby nie odgryźć sobie palców , pomijma juz kwestie , ze wcześniej należałoby chyba te nogi umyć , tak czy siak same problemy

Śmieszne to co piszesz :D Ale przyznaję coś w tym jest, po prostu chcesz by Twoja kobieta była zadbana i miała w głowie trochę oleju. Powiem szczerze, że ze wszystkich wymienionych przez Ciebie cech mam problem jedynie z pkt 2. Nie obgryzam paznokci ale łamią mi się od gry na gitarze, dlatego krótko je przycinam. Ale to mnie chyba nie dyskwalifikuje ;p

to nie zdaje egzaminu, takie wyliczanie, czego bym nie zniosla u partnera, " Lorika co ty gadasz ? jak nie zdaje? Jakby nie zdawało to dawno byłabyś juz mężatką :P Ludzie przy wyborze partnera kierują sie kryteriami ... Oczywiscie w pierwszej fazie zauroczeniem ,ale gdy ta pierwsza faza juz opadnie nagle przychodzi refleksja ze ja nie ma z nim o czym gadac i ze nie gotuje tak jakbym chciała/ł , nie ma pasji i tylko żre chipsy paprykowe ...itd,itp W wyborze partnera ważne jest to czego sie oczekuje od drugiej osoby Jesli tak nie jest to szybko przychodzi rozstanie gdyż partner nie spełnia naszych oczekiwan wzgledem wielu sytuacji życiowych ... niestety loriś ale sama miłoscią sie nie najemy

Gość katyrtyr
regres , czyli co ? mam na randki nosic listę i odfajkowywać , jak coś jest ok , i potem podliczam, jak większośc się zgadza to następna randka , jak nie ,to nie

Gość dsfgfzdh
Nie większość, tylko jak wszystkie wymogi spełnia :classic_cool:. Poza tym się zgadza.

zebym za niego wyszla, to pewnie bym juz byla zona" no i moze by byłas loriś ale jak długo ? ile bys wytrzymała rok? dwa, piec? Widziałas w nim cechy które nie tolerowalaś żyłas miłosci , gdy zasłona zauroczenia opadła doszła do ciebie swiadomosc co dalej ? i prawdopodobnie wtedy sie zastanowiłas czy jest sens dalej tak zyc? czy tak nie było ? ale czy chodzenie z kims z rozsadku ma sens? moim zdaniem nie ale z drugiej strony osobiscie wybrałem sobie na parterke taka kobiete która w 80 % spełnia moje kryteria do tego zakochałem sie w niej wiec te 20 % zaakceptuje :) Kiedys tez byłem zakochany w innej , ale niestety nie wiele dało by sie z nie wycisnac pozytywów na idealną żonę POSZŁA W ODSTAWKE ... lorika mykam na cmentarz Milego dnia 🖐️

Gość katyrtyr
ach wszystkie ! no to faktycznie , w takim razie wystarczy po prostu nauczyć sie listy na pamięc i jak coś nie tak to mówisz: sorry , ale nie spełaniasz siódmego punktu z mojej listy wszechczasów.

regres , czyli co ? mam na randki nosic listę i odfajkowywać , jak coś jest ok , i potem podliczam, jak większośc się zgadza to następna randka , jak nie ,to nie" niekoniecznie ale jakieś zdanie po kilku randkach masz wyrobione na temat partnera i od ciebie zalezy czy bedziesz w stanie je zaakceptowac czy tez nie ... Jesli tak to fajnie i zycze wielkiej miłosci Jesli nie a bedziesz z nim nadal zaczynasz tworzyć toksyczny zwiazek których notabene na swiecie jest nie mało ... no ale to juz tylko twoja wina , bo ty nie ja czy ktos inny sie na to zdecydował :)

Gość katyrtyr
myślę ,,że najlepszy jest jednak podpunkkt pierwszy: świadczy to o olewaniu społeczeństwa, któremu poniekąd nakazuje się oglądania wstrętnego tłustego cielska )

Regres nie wiedziałm, że obgryzasz paznokcie u stóp :O A fuj...

Gość katyrtyr
i tak problem obgryzania paznokci u nóg stał sie dominujacum problemem co mnie bardzo cieszy :-)