Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akyszaaaaa

Motif Band- opinie

Polecane posty

Gość Akyszaaaaa

Witam, czy ktos miał na swoim weselu zespół Motif Band z Krakowa i mógłby się podzielić wrażeniami? Czy zespól dawał sobie radę z rozkręceniem imprezy i zachęceniem gości do zabawy? Jakie ogólne wrażenie?

Grali na naszym weselu. Powiem szczerze że byłem w szoku. Nie spodziewałem się że będą reprezentować aż tak wysoki poziom. Muzyka klubowa, jazz, covery, muzyka ludowa i biesiadna. Mieliśmy mieszane towarzystwo więc każdy mógł odnaleźć coś dla siebie. Piękny wokal, muzyka i na poziomie prowadzenie całej imprezy, bez żadnych tandetnych zabaw.

Witaj Beatka! Szukam wlasnie opini na temat motif band! Czy mozemy sie skontaktowac mailowo ? Bede bardzo wdzieczna Dziekuje!!! monia

Gość Marcysia_P
Zespół Motif Band grał u mnie na weselu w kwietniu 2013. Są naprawdę świetni! bardzo elastyczni - dopasowują się do życzeń pary młodych i gości a przy tym są doświadczeni i profesjonalni. Prowadzą imprezę w dobrym guście i z klasą.

Gość claudiene
Cześć! proszę o kontakt osoby, które mogłyby udostępnić fragment z wesela z Motif Bandem, lub podzielić się opinią: jasiek18@gmail.com Z góry dzięki! :):)

Gość Ewelina26
Czy moglibyście podzielić sie opinia na temat motif band lub przesłać filmik z wesela ewelina198713@wp.pl byłabym wdzieczna dzikeuje

Gość gość
Tak tylko kto sie przyzna że za dedykacje dał 10 zł. Każdy po weselu powie że dal 100 bo przecież nie wypada... I stąd się biorą takie niedomówienia

Gość gość
Witam. W ostatnią sobotę grał u nas zespół Motif z Krakowa. Goście byli bardzo zadowoleni, bardzo dobre brzmienie, repertuar i prowadzenie, możemy jak najbardziej zarekomendować.