Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA 169 CM

169 CM TO ZA DUŻO U KOBIETY?

Polecane posty

Gość Carmen30
Nawet nie zerkam na buty poniżej 10 cm .

Gość naturally_
zawsze sadzilam ze wysoki wzorst to ponad 170 dlatego nie wiem czym ty sie przjemujesz. ja mam 168 i nie uwazam sie wcale za wysoką. zalezy tez jaka masz budowe, ja jestem drobna bo waze 43-44 kilo i moze dlatego wygladam na mniejsza jeszcze. a wysokich szpilek nie cierpie. 10 cm to juz dla mnie za duzo, nogi mi sie mecza i jest mi niewygodnie. nie wiem jak niektóre moga nosic 12-13 cm obcas....dla mnie najelpszy to 8 cm ale niestety wszystkie ładne butki to maja te cholerne 10 cm i wiecej....

Gość Carmen30
ale naprawdę lubisz koturn aż 14 cm?" - fakt trudno lubić, ale zakładam je, gdy jest to wyjście np. do restauracji tylko... Tyle to spokojnie ... :P

Gość KOBIETA 169 CM
"nie jesteś wysoka" dzięki :) teraz młodzieć jest wysoka. W takim razie dziś przed wyjściem przestanę się zastanawiać, czy ubieraż te kozaki 9 cm :P

Gość KOBIETA 169 CM
naturally nigdy nie zwracał uwagi na swój wzrost, dużo koleżanek ma tyle jak ja , ale ciocia mi mówiła, że nie powinnam w szpilkach chodzić bo i tak jestem wysoka i się zaczęłam zastanawiać. naturally fakt te pow. 10 cm wyglądaj ślicznie ... sama mam 12 cm na lato ale nie chodzę .. nie umiem... carmen to musisz szczupło wyglądać w takich obcasach :) naturally to jesteś bardzo bardzo chuda. ja ważę 54 kg i mi mówią, że jestem chuda, a co dopiero Ty.

Gość Carmen30
Poza tym, od kiedy to problem dla kobiety, że jest wysoka? Choć tutaj o tym mówić nawet nie można ...

Gość Carmen30
Owszem wyglądam całkiem, całkiem ... W dodatku mam długie nogi, więc bez końca słyszę zachwyty nad nimi ... mój facet stwierdził, że te nogi widzi już z kilometra.. :)

Gość KOBIETA 169 CM
carmen o czym tu mówic nie mozna? wysoki wzrost, no to zalezy chyba od otoczenia cxzy jest problemem . Jakby mi kazdy tak mówił jak ciocia to bym a pewno nie nosiła albo jakby wszyscy mieli 160 cm też bym nie nosiła. Wysoki tak samo jak niski wzrost może być problemem jeśli kobieta ma np. 155 cm jak moja koleżanka to jest troszkę za niska i musi wysokie szpilki nosić ale ta koleżanka nie chciałaby być mojego wzrostu tylko mieć 160cm żeby szczuplej wyglądać

Gość odpowiedni
Zdesperowana idealna na moje 190 cm wzrostu :D KOBIETA 168 CM żeby Cię pocieszyć powiem że ja ze swoimi 190 cm wzrostu nawet nie zwracam uwagi na dziewczyny 160 no chyba że naprawdę jest bardzo ładna, a już taka ładna 170-175 to aż wzroku nie można oderwać

Gość Carmen30
KOBIETA 169 CM - jak można powiedzieć, ze 169 cm to wysoka? Modelka musi mieć przynajmniej 175 cm ... minimum .. Zatem najwyżej jesteśmy średnie, ale to najwyżej ...

Gość KOBIETA 169 CM
Carmen ja lubię latem mini i 9 cm obcas nogi sa dłuuugie :)

Gość Carmen30
odpowiedni - oczywiście .. aczkolwiek jakby nie wyglądała kobieta przy 160 cm to z pewnością nie ma długich nóg ... bo to wykluczone ... A nikt mi nie wmówi, że długie nogi są wadą, a nie zaletą...

Gość KOBIETA 169 CM
odpowiedni heh dzięki no tak to prawda, że przy wysokim facecie lepiej wygląda wysoka dziewczyna :) moja staroświecka ciocia uważa że 169 cm to za dużo :( ale wszyscy mówia, że pasuje do mojego faceta :) (186)

Gość Carmen30
Ja noszę spodnie na 184-188 cm. Czyli ostatni przedział na wysokość.. Zależy od firmy... ale muszą być 115 cm długie. :) Trudno kupić na mnie spodnie.

Gość Carmen30
I żaden facet, nawet kurdupel 180 cm nigdy nie uznał, ani moich nóg, ani też co za tym idzie wzrostu za wadę .. :)

Gość odpowiedni
KOBIETA 169 CM bo jak Twoja ciocia była w tym wieku co Ty to mało było kobiet z 169 cm wzrostu tak jak np. mężczyzn z 190 cm teraz społeczeństwo jest coraz wyższe i raczej za kilkanaście lat będzie jeszcze wyższe ;)

Gość Carmen30
Ubranie zupełnie inaczej wygląda na wysokiej, niż na niskiej ... o czym wiedzą świetnie ludzie ze swiata mody...

Gość Carmen30
KOBIETA 169 CM - tylko nie mów, że najważniejsze, aby podobać się zakompleksionej, staroświeckiej cioci ... :P Ja mam inne podejście do tego .. jak ktoś jakby "poza współczesnościa" mi coś zarzuca, to jestem zachwycona, bo to znaczy, że jestem na czasie ... :P

Gość KOBIETA 169 CM
ODPOWIEDNI to prawda ludzie są coraz wyższi. Carmen a ja właśnie ze spodniami nie mam żadnego problemu. Naprawdę spodnie są zawsze idealne na mnie. Czasami lekko podwijam. A ile mają Wasi rodzice? Moja mama ma 163cm, a tato 188 cm. Ja 169cm.

Gość KOBIETA 169 CM
Carmen pewnie, że nie jest najważniejsze :) Najwważniejsze, żebym ja się dobrze czuła, tyle że ona zachwiała moje poczucie pewności. Ale Wy to nadrobiliście, już wszystko w porządku :)

Gość KOBIETA 169 CM
Jestem jebnieta jak kazdy babsztyl z kafe i pytam bo nic nie wiem :D

Gość Carmen30
Jam jeszcze bardziej jebni eta ... już mnie nawet poznają pokropkach ... bo bez nich jak nie postawię to sram ... :O Nie mam nic poza kafe ... dlatego tyletu codziennie wypisuję... :O i piszę post za postem ... :O

Gość niuniavv
najbardziej bezsensowne rozwaznia jakie istnieja wzrost to jedna z niewielu rzeczy ktorej nei zmienimy !!!! czy jak ci powiemy ze 169 to za duzo to co - obetniesz sobie nogi? czy przestaniesz z domu wychodzic? a moze wpadniesz w depresje? ja mam prawie 180 wiec juz chyba wogole powinnam sie zabic od strzala !! echhh

Gość Carmen30
Debile tutejsi już atakują. Oni tu mieszkają, więc mnie to już dawno nie dziwi. Śmieszy, że tyle żałosnych ludzi tutaj.

Gość i czym sie podniecasz autorze
żałosna jesteś ty ze swoimi rozwazaniami, co za pustka mentalna:O

Gość Carmen30
Już jestem i teraz będę tu gnić do nocy ... :P

Gość Carmen30
Kto tutaj gnije, to gnije .. jak widzę niektórzy od lat!

Gość Carmen30
Sama tu kiszę cipę w każdy dzień ...

Gość KOBIETA 169 CM
niunia to wtedy nie chodziłabym w szpilkach przecież pisałam o tym? Pytałam o opinię, bo ciocia powiedziała taka wysoka i bez przerwy w szpilkach i pytałam po to, żeby wiedziec, co inni o tym sądzą, bo zastanawiałam się czy ubierać dziś szpilki. A Ty jak masz 180 cm to nie przejmuj się bo możesz być ładna szczupła itp. Ja pytałam tylko po to, żeby wiedzieć, co inni sądzą o takim wzroście, a nie żeby pocinać sobie nogi.