Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA 169 CM

169 CM TO ZA DUŻO U KOBIETY?

Polecane posty

Gość Carmen30
Wulgaryzm i wulgaryzm.. zawsze ten sam .. Taka agresja to może wystąpić tylko i wyłącznie u najgorszych przegrańców ... w dodatku szpetnych .. To pewne, jak w banku. Normalni ludzie nie zioną nienawiścią, bo mają własne życie i nim żyją. Współczuje...

Gość Carmen30
KOBIETA 169 CM - nie przejmuj się, tak jest, jak ludzie nie czytają, a wchodzą, aby się wyżyć na kimś ..

Gość KOBIETA 169 CM
Carmen nie zwracaj uwagi na podszywy. Podszywaja się, bo sami nie potrafią ani stworyć tematu, ani fajnie się wypowiedzieć, więc co im zostało? Mnie rozbawia, że ktoś wchodzi na forum w tym celu- musi się naprawdę nudzić Carmen ile wzrostu mają Twoji rodzice?

Gość niuniavv
a ciocia to jakas ikona mody, wyznacznik tego co pasuje? ja jak bym sluchala ciotek, babci, mamy to nigdy w zyciu nie zafarbowalabym wlosow, nie zalozyla krotkiej spodnicy, nie zalozyla obcasow oczywiscie, nie kupila kurtki krotszej niz po kolana, nie malowala sie, nie depilowala nog, nie chodzila do solarium, bylabym 10 lat po slubie i mialabym 4 dzieci...... trzeba bylo cioci powiedziec ze myslalas o jeszcze wyzszychn obcasach, bo teraz tylko wysokie kobiety sa piekne i niech sie ciotka buja

Gość Carmen30
Ja tutaj mam grono takich wielbicieli :) Chyba założą fanklub. Czy mnie to martwi? Ależ skąd! :)

Gość Carmen30
Jestem psychicznie chora ... idę się wyszczać tylko i ciągle piszę bo nikogonie mam ...

Gość Carmen30
Nie są specjalnie wysocy, tacy jak ja... A brat ma 196 cm ... :)

Gość Carmen30
Fanklub działa .. :) Zawołaj kolegów podszywie .. będzie ciekawiej ... :D Wszędzie mnie znajdą, ot taka dola sław ... :P

Gość centurion jej nie wyleczyl to
dalej tu debilka pisze jak pojeb

Gość Carmen30
offerma - a kto cię tu trzyma stary wykoleńcu? Poczytaj słownik wulgaryzmów, bo pod wszystkimi nickami używasz tych samych wulgaryzmów... Repertuar masz bardzo ograniczony.. :O

Gość Carmen30
I powiadasz, że swój do swego ciągnie? :D Wiecznie za mną łazisz popaprańcu...

Gość KOBIETA 169 CM
niunia no fakt, mogłam tak powiedzieć :P jak bym się odważyła :) ja zawsze raczej słuchałam się rodziny. Carmen to wysokiego masz brata :) Mój ma 10 lat i ma już 155 cm Podszywy zazdroszczą sławy i tego, że jestes lubiana tutaj :) Mnie naprawdę rozśmieszają te dziecinne zagrywki :P

Gość i czym sie podniecasz autorze
jakie problemy ezgystencjalne, skad sie biorą takie pustostany

Gość obsrywana jest tutaj nie lubia
na ;) skad takie idiotki sie biora , widac chlopa to nie ma to znalazla sposob na zycie---------kafele

Gość kobieta 169 ile masz lat
16 czy 17?

Gość Carmen30
Ja za nikim nie łążę... :D

Gość ja mam 175cm
chodzę w szpilkach i nie wygłupiam się ja TY, masz paranoję czy co. Wzrost 169 cm. to nie jest znów taki strasznie wysoki

i czego oczekujesz, ze bedziemy ci pisac ,ze 169 to za duzo? To wyjdz na ulice idiotko i zobacz ile jest pieknych dziewczyn powyzej 170 cm No ale ciocia powiedziała,ze jestes taka wysoka, ojej. Co za niedowartosciowana piczka z ciebie

Gość KOBIETA 169 CM
Widzę, że stałam się sensacją :) Piszcie, piszcie, lubię jak moj topik ma dużo odp :)

tak stałas sie sensacja z powodu swojej głupoty i jeszcze sie z tego cieszysz

Gość KOBIETA 169
najpiękniejsze kobiety są o wzroście powyżej 177 cm a ty masz kompleksy bo jestes za niska i tylko czekasz az ktos napisz ale wysoooooooka jesteś za wysoka jestes zazdrościsz laskom o wysokim wzroscie bo musisz sie meczyc w wysokich butach zeby tak wygladac jak one a i tak nie dorownasz laskom powyżej 177cm :) wiec sie nie wysilaj

Gość KOBIETA 169 CM
Mylicie się. Ja naprawde nie uważam, że to mało :) W mojej rodzinie jestem najwyższą kobietą. Nie chciałabym mieć 177 cm. Chciałam usłyszeć, że to normalny wzrost i bez problemu mogę nosić szpilki. I to usłyszałam. Nie rozumiem Waszych problemów. Jeśli Wam się tu nie podoba, to po co włazicie?

Gość Pause Breack
a jak ma 182 cm to jest za dużo? powinna powiesić się od razu? macie jakieś rady? zajmij się dziecko nauką, dzień wolny od szkoły i już głupoty chodzą po głowie.

Gość KOBIETA 169 CM
Zapraszam na forum :) nie dot. złośliwych dziewczyn :P

Gość Cola Original z Cytryną
Szczerze mówiąc to trochę dużo. Ja mam 163 cm i chciałabym być z 3 cm niższa,żeby nosić wysokie obcasy.Noszę małe obcasy do 3, 4 cm Dla wzrostu 169cm obcasy 9 cm to zdecydowanie za dużo.Noś mniejsze do 3 cm.

to sredni wzrost jak dla mnie to kobieta która ma ponad 175 cm i jest zgrabna to moze nosis szpilki ale połączone ze spódniczkami

Gość KOBIETA 169 CM
dzięki za wypowiedzi i pocieszenie :)

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
wcale nie. to umiarkowany wzrost :) z >180 byloby za duzo ... z reszta to zalezy od gustu. mialam kochasia ktory uznawal kobiety tylko od 150-160(lubial takie drobne i male). dodam ze sam byl wysoki(187). z kolei mialam tez kumpla ktory sam mial 167wzrostu a uwielbial babki ponad 170. wiec nie doluj sie, znajdziesz amatora na bank

Gość jak taki pustak ma znalezc
amatora?