Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammetlikwgłowie

facet mnie oszukuje załamałam sie

Polecane posty

Gość mammetlikwgłowie

powiem tak..jakis ponad miesiac temu laska wstawiała na nk kometarze pod zdjeciami mojego faceta..co mnie zaniepokioło pomimo iz mój acet jest bardzo lubiany i ma tez sporo kolezanek które dobrze znam i lubie. Ale ta laska jakos pojawiła sie jak filip z konopi i nigdy o niej nie słyszałam wczoraj zajrzałam w tel faceta i widze sms od niej co słychac odpiasał po krótce i dodał : jak tam stesniłas sie za Marcinkiem? noz kurwa powiedziałam mu ze zakrzałm ale nie czytałam smsa..zapytaam go czy z nia kreci itd powiedziałam ze juz mi nie ufam i nie wierze on co ty to tylko znajoma kolezanka z pracy kurwa chyba z nim zerwe...spotyjkac poza praca sie nie spotyka bo cały czas spedza ze mna.......ale stracił moje zauanie...a naaprawde całkowicie mu uałam

Gość gnomonek
Wez mu jebnij

Gość mammetlikwgłowie
:(

Gość 5670990346568789789098876759
u mnie bylo weselej znajoma mojego wstawila zdjecie jak sie ociera dupa o jego penisa:P wydzwania po 15 razy dziennie :D ja wracam do domu a ona np tam siedzi bo przechodzila akurat obok!:P ale on przeciwnie - sam zadzwonil ze ma przestac go meczyc i wydzwaniac i ma wywalic wszytskie zdjecia;P i sie skonczyl problem - sek w tym ze to koles musi chciec rpzestac a nie my za niwgo....

Gość mammetlikwgłowie
załamka

Gość srutututu tralalala
a ona coś odpisała na ten jego esemes, np,że tęskni? czy czasami nie napisał tego w formie żartu?

Gość mammetlikwgłowie
nie było go w pracy jakis czas.. nie widziałam zeby coś mu potem odpisała..ale moze wykasował sms. w kazdym razie zaufanie straciłam on jej komentów na nk nie wpisuje

Gość mammetlikwgłowie
moze i zart czuj sie jakbym dostała w morde.po prostu wszystko sie rozsypało nie wyobrazam sobie byc zkimś do kogo nie mam zaufania

Gość mammetlikwgłowie
nikt nie pogada.cmentarny mam nastrój

jaki zart??? koles robi cie w bambuko - uciekaj - no chyba ze lubisz byc taj traktowana;-)

Gość mammetlikwgłowie
nie mam tendencji do umartwiania sie..jak mówiłam znam jego kumpele i bardzo sie z nimi lubie ale on mnie nie ochrzaniła nie miał pretensji a z racji ze bradzo mi podbał inan sytacja wiec cały dzień nadskaiwał zeby mnie udobruchac bo wiedział ze jestem zła rozzalona etc... wiec jak mu jeszcze o tym powiedział juz w ogóle dobita to nawet nie miał prawa mi zwrócic uwagi w innym wypadku by sie zdenerwował ...chociaz moze i nie zareagował bardzo spokojnie powiedział no co ty to koleznka ..prosze nie wkrecaj sobie itd

Gość nie chce mi się zalogować, :P
jak facet wyskakuje z tekstem " już mi nie ufasz" to znaczy, ze coś kręci.

jasne ;-)))))))) chcialas opinie - moja dostalas - koles cie oszukuje co sama slusznie zuwazylas i kreci za twoimi plecami - a ty szukasz usprawiedliwienia - good luck;-))))

Gość mammetlikwgłowie
powiedziałam mu tak..wiesz pewnie sie zdenerwujesz ze naruszyłam twoja prywatonśc ale weszłam w twoj teleon i widze jedank krecisz z ta kolezanka i sobie smsujecie..ie wiem co to jest..ale mi sie to nie podoba i ci nie wierze ze nic miedzy wami nie ma ze to nie ejst zwykła tylko koleznka z pracy powiedziałam spokojnym tonem bylismy na poprawianch u jego rodziny wiec nawet nie chciałam sie kłocic powiem ci ROR jestem w takim szkoku ..ze czuje sie sie rozlece w srodku..ze nawet nie wiem co myslec i robic...i nie moge na niego patrzec czuje sie zraniona i oszukana...

Gość mammetlikwgłowie
do niczego miedzy nimi nie doszło..bo nawet nie było kiedy....ale na pewno coś kreca i flirtuja...a to tylko krok do zdrady

Gość srutututu tralalala
a co ona mu w tych komentarzach napisała?

Gość mammetlikwgłowie
:O oj ale masz smutna minke usmiechnij sie no od razu lepiej szkoda ze w majtkach to zdjecie itd

Gość srutututu tralalala
czy Wy mieszkacie razem czy nie? myślisz,że ta laska ma pojęcie,że Ty istniejesz? nie wiesz czy ona ma faceta? mnie się wydaje,że nie każdy taki sms musi już oznaczać nie wiadomo co; my z mężem też mamy takiego znajomego,dawnego kolegę z pracy i jak czasami zadzwoni to ja się pytam czy dzwoni bo się stęsknił:) on ma dziewczynę,bardzo się też lubią z moim mężem,a takie słowa traktujemy jak żart:)

Gość ZmZo
Ale wy jestescie dziwne! Wyobrazcie sobie ze nie musi oznaczac zaraz zdrady, oszustwa czy czegos tam!!!!!!! Matko gdzie nie wejde na taki temat to wszedzie opinie: ZDRADZA CIE! ZOSTAW GO! itp. Myslcie troche po ludzku bo nie kazdy kontakt faceta z kobieto mozna sprowadzac do zdrady czy klamstw. Autorko sprawdz to dokladnie, ale nie zakladaj najgorszego...

Gość powinnas sie uspokoic
jesli rzeczywiscie cos kreca, a ty bedziesz mu robic ciagle wyrzuty z tego powodu, zasypywac go pytaniami itd, to on zacznie byc bardziej ostrozny i juz niczego wiecej sie nie dowiesz. Pozostana ci tylko domysly i spaprany nastroj 24 h na dobe. Wyluzuj, zachowuj sie normalnie i obserwuj go uwaznie. Moze sie okazac ze nic sie tam miedzy nimi tak naprawde nie dzieje i niepotrzebnie mozesz rozwalic zwiazek. Jezeli rzeczywiscie cos kreca, to pewnie predzej czy pozniej wpadnie ci cos bardziej przekonujacego w rece, i dopiero jak bedziesz miala pewnosc, postaw sprawe na ostrzu noza.

Gość mammetlikwgłowie
jak mówie ma kolezaki z którymi czasem idzie na piwko, na kawe zadzwonia do sibie raz na jakims czas a ona pojawiła sie miesiac temu ponad kiedy to przeniesli go na iinny dział w pracy

Gość mammetlikwgłowie
nie robiłam awantur..powiedziałam co mysle i wiecej nie gadam na ten temat..musze ochłonąc

Gość powinnas sie uspokoic
ten sms o ktorym napisalas, to jeszcze nie powod zeby tracic do niego zaufanie. To moglo byc zupelnie niewinne przekomarzanie sie, jak miedzy kolegami z pracy. Wiadomo, ze cos takiego zawsze zapala swiatelko alarmowe, ale nie ma co panikowac, bo tak naprawde nic sie nie stalo. Ja kiedys poszlam z moim na impreze, na ktorej byli jego znajomi z pracy, i nagle, ni stad ni zowad, podleciala do niego jakas panna i rzucila sie mu na szyje. Tez mnie troche zamurowalo. Ona nie wiedziala ze my jestesmy razem i po chwili, kiedy on przedstawil mnie jej jako swoja dziewczyne, laska spalila buraka i wiecej jej nie widzialam.

Gość po co się denerwujesz..
Faceci to świnie i jak zauważą ze jesteś mu w pełni oddana to szaleja

Gość mammetlikwgłowie
tak zauwazyłam ze przy nim stałam sie kimś kim nigd nie byłam stał sie wazniejszy niz moje przyjaciólki chociaz czas mam dla nich zawsze i widujemy sie czesto..ale nie ejst to co było wczesniej jak go nie było. jestem mu oddana zreszta zauwazyłam u siebie taki syndrom .....cokolwiek by nie zrobił zawsze go przyjme jak przeprosi...i to mi sie nie podoba zwiazek z nim zabrał czastke mnie stałam sie kobieta z których zawsze szydziłam

Gość kozibonk
a nie przyszlo ci do glowy ze moze on jest kryptogejem?

Gość mammetlikwgłowie
a po czym wnosisz

Gość mammetlikwgłowie
bum bum kurde klawiatura mi nawala

Gość mammetlikwgłowie
przeprowadziłam z nim rozmowe. I powiedziałam co mysle on ze nie potrzebnie czytam i sie wkurzam, ze czemu o inne nie ejstem zazdrosna..tylko o nia..ja mu na to ze pojawiła sie niz gruchy ni z pietruchy..i ze widze ze smali do niego cholewy... on ze to tylko takie gadki ja ze mi nie mówił..on ze mówił ze ta laska w jest w ciazy z takim facetem, i ze mówił mi to tym..i ze z nim jest itd.... no fakt opowiadał mi o tym. Powiedział ze nie potrzebnie ejstem zazdrosna..ze miedzy nimi nic nie ma..ze staruje do niego jedna taka Asia..i czemu o nia nie jestem zazdrosna..ale jej powiedział ze nie ma szans bo a jest z pracy b. ma dziewczyne No i ze nie potrzebnie robie sobie ciśnienia..a nie ma powodu