Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randevublajaz

Nagie kobiety wyglądają dużo gorzej niż ubrane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość randevublajaz

Kobiety to chyba takie podstępne wiedźmy. Gdy ubierają się w mini albo obcisłe dżinsy to wyglądają tak apetycznie że odrazu pałka stoi. Albo gdy założą dekolt to normalnie człowiek nie moze się skupić na niczym innym. Nawet te wypudrowane ryje są pociągające bo taka farbowana blondyna z rumieńcami na policzkach kojarzy się z lodziarnią. Ale jest druga strona medalu. Wystarczy że ta kobieta się rozbierze do naga to już apetyt na seks odchodzi w zapomnienie. O ile tyłek jest pociągający jeszcze ( jeżeli nie obwisły ) to o tyle widok cipy to masakra !!! Jak to wygląda o matko !!! Taka pomarszczona warstwa pokryta jakimś śliskim śluzem nie rzadko zajeżdżająca zgnitą rybą. FUJ !!! Cycki tak samo stają się angle jakieś obwisłe a widok sutków to o zgrozo jakieś przekleństwo. Facet ma małe sutki i to jakoś wygląda a kobieta takie wielkie te znamiona ma brązowe. FUJ !!! Miałem wiele partnerek seksualnych i zawsze było tak że gdy była ubrana to aż mnie roznosiło w spodniach a gdy się rozebrała to robiłem to aby ją zaspokoić bo sam dla siebie to specjalnie nie miałem ochoty. Dlatego częśto uprawiam z kobietami seks przez ubranie. Smyram się o ich dupy w autobusach i pociągach ;) Odlot natychmiastowy :D

Gość gnomonek
pedał

Gość randevublajaz
a juz nie wspomne o seksie z mrówka moj kutas idealnie pasuje do jej ciasnej szparki :D polecam

Gość matacz ,,,...
ameryki nie odkryłeś , tyle , ze mnie sie tam kobieta nagfa podoba , fakt mniej niz odpowiednio sexowni i wyzywajaco ubrana skromnie , ale podoba a cipeczki sa slodkie . czysta nigdy rybą nie smierdzi

Gość romeo bez juliiii
To jest ciekawy temat właśnie. Ja też wolę patrzeć na nogi wystające spod króciutkiej mini niż nagie nogi. Cycki to wiadomo że z dekoltu wyglądają dużo lepiej niż nagie :D Wszyscy chyba wiedzą że ubranie dodaje nam seksapilu , zwłaszcza kobietom. Dlatego powstała damska bielizna :D Bez niej kobieta wygląda nieciekawie

Gość ghjk,./
tylko chłopaczek mógł coś takiego napisać a jeszcze pewniej prowokująca kobitka :D

Gość Analny Johns
To normalne, bo ubranie podciągnie tyłek, a to cycek podciągnie a to wcięcie zrobi większe. Czesto jest tak ze panna w ubraniu wygląda fajnie, a gdy się rozbierze... szkoda gadać. Jest to tzw lęk cywilizacyjny przed brzytkom dupom.

jestem kobietą a nawet się z tym zgadzam, z tym że ja myslę bardziej o zachowaniu pewnej dozy tajemniczosci a nie o tym, żeby pod ubraniem ukryc jakieś kompleksy ;)

Gość randevublajaz
uprawialem kiedys seks z kocica, potem okocila sie i urodzila koty-mutanty, czy to ma zwiazek z tym ze ja dymalem?

Gość krystian3462
Zawsze gdy uprawiam seks z moją żoną to ona zakłada seksowną bieliznę albo przebiera się w policjantkę lub pielęgnierkę. ZAbieram się za nią jak jest w ubraniu i stopniowo z niej zdzieram wszystko. Wtedy seks jest super. Fakt... bez ubrania kobieta jest mało apetyczna.

Gość misiabbee
To jest odpowiedź dla kobiet których mężowie rzadko chcą :D Kupcie sobie sexi bieliznę a odrazu będzie inaczej. Moja koleżanka narzekała że jej mąż rzadko chciał , a gdy kupiła sobie bieliznę to odrazu jakby inny z niego kochanek :D

Gość matacz ,,,...
nie kochani - wynika to z tego z e macie kobiety nie takie jakie powinniscie miec w kwesti wygladu - kobieta o kształtach idealnych dla gustu naszego jest apetyczna jak diabli nawet rozebrana ! mankamenty zakreywane pzrez bielizny stroje , podsycają atmosfere - tyle

Gość randevublajaz
odpowie ktos na moje pytanie?

Gość nie jest zawsze obustronna
bo cialo nie jest idealne i faceci tez wcale nie sa tacy zajebisci, nawet w ubraniach:D a zeby cialo bylo fajne, trzeba cwiczyc.

Gość kobietka__26
jestem kobieta i zgadzam sie z toba w 100%:) choc jestem ladna, szczupla, cwicze, cialo mam bez celulitu, tylek okragly, cycki nieduze wiec nie wisza i mam ladne sutki to bez ubrania jak stane przed lustrem wygladam zalosnie. a juz w bieliznie, nawet polprzezroczystej to zupelnie cos innego. [nie wspominam juz o swietle dziennym bo wiadomo ze skora na calym cele nie jest w jednolitym kolorze]. i nie rozumiem idei niektoych ludzi ktorzy lubia chodzic nago po domu. a faceci rowniez wygladaja lepiej w ubraniu. taki facet chodzacy po domu z naga klata, w dzinsach, boso jest 100 razy bardziej apetyczny niz calkiem nagi