Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ako mzoesz

JAK WRÓCIĆ DO NORMALNOSCI?

Polecane posty

Gość ako mzoesz

Zakochałam się bardzo powaznie i równie powaznie nie wiem, czy cos z tego bedzie, bo facet jest starszy 8 lat, obawia się mojego wieku(ja 20, on 28), wykazuje postawe"chciałbym ale się boje". Jestem chyba powaznie chora, mam skierowanie na biopsje, lekarz nie jest dobrej mysli, ale nie chce o tym gadac. Pojebane mam to zycie, nic się nie układa. Umrę pewnie nieszczesliwie zakochana:) bardziej od mojego stanu zdrowia dobija mnie to uczucie:(

Gość ako mzoesz
:(

Gość ako mzoesz
okropnie mi ciężko:( nawte nie mam z kim pogadac, moja przyjaciółka okazała się fałszywa, zawsze tylko pieniadze pozyczała ode mnie.

Gość tojatakwlasnieehe
przezyjesz dasz se rade! moj chlopak mial 50% sznas przezycia i przezyl, wszystko da sie przezyc trzeba wierzyc;)

Gość wfsdf
o kurcze wspolczuje Ci bardzo. a moze uda Ci się przezwycięzyć chorobe??

Gość nonstopcolor.
też miałam skierowanie na biopsje w wieku 23 lat i też mnie strasznie straszyli i po biopsji dalej straszyli i juz miałam termin operacji, ale na szczęście skonsultowałam się z innym lekarzem i wyleczył mnie ... antybiotykami . teraz tylko musze się bardziej pilnować i kontrole co pół roku. biopsja to nie wyrok- głowa do góry :)

Gość ako mzoesz
nie boję się aż tak choroby, wierzę,że nie będzie źle, jeszcze nic nie jest przesądzone. Ja nie daje rady przez cholerne uczucie do niego.