Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi_bibi

Nie będzie Domino Day :(

Polecane posty

Gość bibi_bibi

Przeczytałam przed chwilą w internecie, że w tym roku nie będzie Domino Day... Od lat oglądałam jak bija rekordy w układaniu i burzeniu domina...a w tym roku niestety nie będę mogła... Najsmutniejsze jest to, że moje dziecko, które również czeka na ten dzień, będzie bardzo zawiedzione.... W zeszłym roku pod choinkę kupiłam synkowi fajne, plastikowe domino - dostępne na Allegro - układał jak szalony, jakieś przeszkody, mostki, takie dziwne tornado.. a ostatnio dopytywał kiedy będzie znowu ten program w TV...Kurcze... Tak mi przykro, bo mały serio to lubi a tutaj klops... Hmm..Może rozejrzę się za jakimś innym dominem na pociechę:) Widziałam jakiś czas temu takie co świeci w ciemności...I znowu będą bolały mnie ręce i kolana od układania na podłodze....ale co tam...:) A i tak wielka szkoda, że w tym roku nie będą bili żadnego rekordu.

Gość gregory pech
To jakoś w listopadzie zawsze było...ciekawe dlaczego odwołali...

Gość zaduszek:)
Holendrów nie lubię, ale zabawa z domino mi się podobała. Podobno odwołali z powodów finansowych - myślałem ,że to kasowe widowisko... Cóż...

Gość mini strini
kurczę... wesoło było. A kiedyś to im gołąb wleciał czy coś i była afera, bo ptaka chyba ustrzelili :)