Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Kasia

chce sie zdystansowac

Polecane posty

Gość -Kasia

Witam Wszystkich.. mam Dziewny problem.. i chciala bym siegnac pomocy.. a wiec jestem z chlopakiem ponad rok, starszym odemnie o kilka lat, jest bardzo, bardzo zazdrosny, zaborczy, zreszta tak samo jak ja.. ograniczamy sie NIESAMOWICIE! Kocham go bardzo mocno.. a on? nie wiem ale CHYBA tez.. lecz NIGDY sobie tego nie powiedzielismy(bedac ze soba ponad rok!) .. Typ faceta- twardy z zewnatrz miekki w srodku.. nie okazujacy ani troszke do mnie uczuc.. ! nie przytula, Chyba ze ja to sama zrobie.. Komplementy? Wcale.. Chociaz czasem ale to czasem mu sie zdazy jak mu zwroce uwage.. Hmm.. Moj problem polega na tym, ze chciala bym sie zdystansowac do niego.. chociaz bardzo go kocham.. ale strasznie sie boje rozstania, sa momenty kiedy jestem z nim taka szczesliwa ze niedowiary i wlasnie wtedy nadchodzi ten lenk.. lenk przed rozstaniem.. wszystko co on robi biore do siebie.. WSZYSTKIM sie przejmuje.. a on jest typem twardego goscia.. . Naprawde chciala bym: zdystancsowac sie, iiii co najwazniejsze.. przestac byc taka zaborcza i zazdrosna nie wiem co mam robic:( chce do niego nabrac dystansu.. ! jak to zrobic pomozcie

z zaborczoscia i zazdroscia pewnie sama sobie nie poradzisz, radze terapie psychologiczna.Zreszta mysle, ze musisz poukladac sobie ,czy wogole ten partner jest dla Ciebie wlasciwym partnerem. Moze okazac sie , ze jestescie zbyt toksyczni dla siebie i tylko w tym ziazku sie spalacie .

Gość wystrzel sie w kosmos
lepiej zrobisz

Gość wszystkie kaski takie sa.....