Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creativvv

Jestem głupia myślę o sponsoringu... Jest tu tak która tego próbowała ?

Polecane posty

Gość creativvv

Mam dosyć ! Nie na widzę ojca! nie mam pieniędzy na nic... rzuciłam szkołę dzienną i poszłam zaocznie bo nie miałam pieniędzy aby dojeżdżać... Jest tu taka która tego próbowała ? Nie wierze w to że nie ma tu żadnej...

Pani Zosia właśnie gotuje mi homara na obiad hahahahaha, a ja siedze aktualnie w wannie w kąpieli z koziego mleka haahaha. Zazdrościcie tępe strzały?

Gość moim zdanie lepszy juz
a za zaoczne sie placi skad masz 200tys na semestr???/ ja juz nie ysle bo zobaczylam jak to wyglada sonsoring ma racje bytu u laski 14 letniej bo ci panowie to tylko kupia bluzeczke z galerii albo tusz do rzes,,,nie wierz w te historyjki..chyba ze za bluzeczki chcesz sie puszczac zalosni sa za pare groszy chca laske 24h na dobe...a dziewczyny mysla ze panowie beda im studia oplacac i auta kupwowac:O

Gość creativvv
zaocznie płace 40 zł na miesiąc właściwie to nie płacę... ;/ bo nie mam z czego. Nie myślałam o bluzeczkach itd tylko o pieniądzach... wczoraj z nudów siedziałam na czacie i poznałam pewnego pana który ofiarował mi 200 zł za sex

Gość creativvv

jak już musisz się pakować w seks to o wiele lepszym rozwiązaniem jest seks kamerka tam przynajmniej nikt nie będzie ciebie pieprzył i nie zrobi ci przypadkiem dziecka/zarazi czymś

Gość creativvv
Leviatan schowaj sie z tymi mądrościami

Gość Blady Stefan
leviatan dobrze ci radzi Za 200zł chccesz stracic godność? nawet nie zdajesz sobie sprawy ze to bedzie sie za toba ciagneło do konca zycia