Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amikabeta

Dzis jest najszczęśliwszy dzien dla mnie w roku

Polecane posty

Gość Amikabeta

Dzien zmarłych jest dla mnie najszcześliwszym dniem w roku, niezyje juz mój ojciec, on był tyranem i demonem, od wczesnych lat codziennie zyczyłam mu smierci, nareszcie sie to spełniło, tylko szkoda że tak dłogu musiałam na to czekac A tak pisze to, żeby powiedziec, iz nie wszyscy pogrążaja sie w smutku i załobie, ja dzisiaj kupuje koniaka i raz w roku uchlewam sie ze szczescia. Tak u mnie ten dzie wyglada

Gość hehehje
Wooow, suuper podejscie, nie wazne jaki rodzic byl dla ciebie, zawsze trzeba ich kochac i szanowac jakimi by nie byli i co by nie zrobili

dzisiaj w tv wypowiadał się ksiądz i mówił że wszystkich świętych dla wszystkich powinien być radosnym dniem bo znaczy ten dzień że zmarli są w niebie i doświadczają wiecznego szczęścia

Gość DO....hehehje
DO....hehehje!!!Piszesz kompletne bzdury az odpisywac sie nie chce, nie wszystkim rodzicom jak i pozostałym luidziom nalezy się szacunek, szanuje sie osobe za to jakim jest dla drugich osob, a nie że biologicznie jest społodzicielem kogos, taka prawda

stasiu Ty do hehehje piłeś a ja myślałam że polewkę masz z tego co napisałam :-D :-D

Gość alez oczywisce
alez oczywisce, nie masz obowiązku byc pograżona w żałobie kogo nietrawiłas łagodnie ujmując

Gość do catie
ale z ciebie gruba loszka

ja tam się w żałobie nie pogrążam ale stojąc nad grobem kogoś bliskiego trudno tańczyć z radości myśląc że jest w niebie.... nie powiem dobrze mówił bo nasza wiara taka właśnie jest że nie umieramy bo po śmierci żyjemy wiecznie tylko w innym miejscu ale nam pozostawionym na tym swiecie niewiele ta swiadomość pomaga

do do catie no niestety laska po ciąży to ze mnie nie jest. Ale waga rzecz nabyta więc i pozbyć się jej pozbędę :-D 🖐️