Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Walkirija

Zdradzony

Polecane posty

Mój facet w poprzednim związku został zdradzony. Teraz żyje w ciągłym strachu, że historia może się powtórzyć, boi się, że mnie straci. Co mogę zrobić aby dodać mu pewności, że tego nie zdradzę, bo go bardzo Kocham i mam swoje zasady?

Gość nie gap się w jego obecności
na jaja innych samców

Gość Staszek Kolasa
Codziennie min. 3h seksu upewni go :)

Gość znow wszytsko nie tak
Myślę, że nic go nie upewni i powinien przemyśleć swoje zachowanie, bo kiedyś przyjdzie czas, że będziesz miała dosyć ciągłego zapewniania go o swojej wierności i wtedy nie będziesz myśleć o tym, czy go kochasz, czy nie, ale o tym, że poprostu masz tego dosyć. Nie ,mówię, że tak będzie za tydzień, czy za 2. Takie frustracje się kłebią, nawarstwiają, a później buuum. Może zaproponuj mu wizity u psychoterapeuty?

a może dla niego za wcześnie na nowy związek? Może mu nie przeszedł ból po zdradzie? Nie wiem. Pamiętam, że ja po zdradzie bardzo długo nie mogłam dojść do siebie, dopiero po 3ch latach potrafiłam komuś zaufać. Nie oznacza to, że on też potrzebuje 3ch lat.

Gość matacz ,,,...
ufac ! to ja ufam tylko swoim rodzicom , nikomu innemu na swiecie , zonie , kochance , dzieciom ... stad mam sie tak dobzre w kwesti psychiki jak mam .:)

są 2 opcje, albo potrzebuje więcej czasu, albo pomocy specjalisty. Niestety Ty sama nie jesteś w stanie mu dać 100% gwaracji, że go nie zdradzisz. On musi Ci zaufać.

Mataczu, masz rację w 100% nie można ufać nikomu. Ale tutaj wygląda na to, że on nie jest w stanie jej zaufać na tyle, żeby oni mogli być razem.

Rozumiem. A może istnieją jakieś drobne rzeczy, które mogę robić dla niego każdego dnia, które mogą mu dawać jakieś poczucie bezpieczeństwa, żeby chociaż odgonić te czarne myśli, bo ja bym chciała żeby się cieszył tym że jest miedzy nami jak jest a nie żeby się martwił co będzie.

rozumiem, ale czy istnieją jakieś drobne rzeczy, które mogę robić dla niego każdego dnia, aby dać mu poczucie bezpieczeństwa? Tak aby się cieszył ze jest miedzy nami jak jest, a nie martwił się tym co ma być. mataczu, masz rację.

rozumiem, ale czy istnieją jakieś drobne rzeczy, które mogę robić dla niego każdego dnia, aby dać mu poczucie bezpieczeństwa? Tak aby się cieszył ze jest miedzy nami jak jest, a nie martwił się tym co ma być. mataczu, masz rację.

zdradzonemu facetowi bardzo ciężko jest kolejny raz zaufać, trzeba czasu, ale jest to możliwe prawdopodobnie poprzednia jego kobieta tez go utwierdzała w przekonaniu ze wszystko m-dzy nimi jest ok a jednak go zdradzila

Smerfetka, o co tu chodzi? Reklama, prowo? Takich rzeczy ludziom się nie robi. Nawet jeśli zdradzą.