Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela20

jak dać mu to do zrozumienia

Polecane posty

Gość ela20

Od 3 lat znam pewnego chłopaka, kiedyś po pijaku całowaliśmy się ale trwało to krótko, miałam potem kaca moralnego i w ogóle jakoś się nie widywaliśmy przez pewien czas i nie rozmawialiśmy o tym specjalnie, zauważyłam jednak, że ja jemu się wtedy podobałam, a właściwie to od początku naszej znajomości, ale dawałam mu sygnały że wole go jako kumpla i w końcu mu to powiedziałam, a on to zaakceptował. Od tego czasu minęło jakieś pół roku, spotkaliśmy się kilka razy najpierw w grupie ze znajomymi, potem sam na sam. Dopiero teraz zaczął mi się podobać i nie wiem za bardzo co zrobić żeby mu to uświadomić, nie chce być nachalna, ale on niestety chyba też, szczególnie że kiedyś go odrzuciłam.

Gość dfdfdfsfdss
Odrzuciłaś go przecież kiedyś, więc zapomnij o tym, że on będzie tobą zainteresowany. Ludzie to nie zabawki, których raz nie chcemy a innym razem pragniemy. Jakby laska mnie nie chciała kiedyś a teraz nagle się zaczęła mną interesować to pomyślałbym, że samotna i zdesperowana i nikogo innego nie znalazła to klei się do mnie.

Gość ela20
ale nie chodzi o to, że jestem samotna i zdesperowana, po prostu dopiero teraz coś do niego poczułam

Gość no i..................
tak mąż Ci się znudził a ten kiedyś startował to lepszy rydz niż nic tylko co z dziećmi?

Gość ela20
po pierwsze jaki mąż, po drugie jakie dzieci ? Tak się składa, że nie miał mi się kto znudzić bo nikogo przez ten czas nie miałam. A poza tym czy tak trudno zrozumieć, że nie zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia tylko trochę później...

Gość no i..................
przez ten czas nikogo,a teraz?

Gość ela20
no teraz też jestem sama

Gość piescie
ludzie na kafe to jednak powaleni sa. Nie macie nic madrego do powiedzenia to nie zawracajcie autorce gitary! Jasno sprecyzowała sytuację i jakiej rady oczekuje nie?

Gość piescie
ale na jego miejscu to też bym się już raczej nie zainteresował. Nie chciałaś jak było - nie dostaniesz teraz.

Gość ela20
Z jednej strony macie racje, ale to wszystko zależy od tego czy on coś jeszcze czuje, co nie ?

Gość piescie
Tak. Ale dużo zależy od tego jak się poczuł otrzymawszy odmowę wtedy.

Gość ela20
W takim razie co mogę zrobić żeby jakoś go przekonać, ale nie narzucać się przy okazji ?

Gość piescie
Wybadaj co on do Ciebie teraz czuje, jeśli w ogóle coś jeszcze...