Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksid99fd

CZY MACIE WSZYSTKIE ZĘBY ZDROWE I SWOJE ???I ILE MACIE LAT ????WPISUJCIE PLISSS.

Polecane posty

Gość Miiriam
Ale tu wszystkie młodzi :) Ja mam pięćdziesiąt lat i wszystkie zęby swoje :) Aż sama się dziwię :D

Gość Marlennnnn 35
ja mam 35 lat, i niesetyty zeby w srednim stanie, otoz , 7 gorne usuniete, juz dawno temu, a dzisiaj u dentysty mialam leczona gorna 1 , mialama juz kiedys leczona ja ale znowu cos nie tak bylo, dostalam znieczulenie, i dentzsta mi borowal , potrem ponownie cyzscil kanalz ale dyisiaj jakos mnie to bolalo doszc , w sumie to lecyona mialam dyisiaj jesycye 5 dolna ktora mialam lecyona jesycye w liceum u sykolonej dentztki, tzlko jesycye plmba amalgatowom mialam , ktra wzoadla y rok temu m, i okayalo sie ye yab do kanalowki, to neisetz lecyenie jedznki pryz tej 5 to nic , yaleyz mi yebz ja wzlecyzc , ale nie obzlo sie bey ley, a dentzsta jakis malo wzroyumialz dyisiaj bzlk, i skoncyzlo sie na tzm ye wsadeyil mi do buyi cos yebzm nei8 yamzkala i cyzscil kanalz

Gość zneli.rokiti
28 lat, tylko w 2 gornych zebach nie mam plomb, reszta w kazdym, o zeby dbam, po prostu za kazdym razem u dentysty nowe ubytki - a wizyty kontrolne najrzadziej raz do roku przeglad i raz w roku kamien i takie tam. 8 zaczely mi sie psuc jak tylko kawalek pokazal sie na wierzchu. moj kolega - 27 lat - myje zeby raz dziennie, ma 1 zeba robionego ktory mu sie ulamal...

a ja mam zęby zdrowe, o dziwo proste i całkiem ładne podobno, późno zacząłem o nie dbać bo dopiero w gim ale lepiej późno niż wcale, no mam raptem 4 plomby małe

Gość mydestinationnnnnn
ja mam 20 lat, swoje ząbki wyleczone wszystki, bialutkie i proste ;)

Gość mam 45 lat
wszystkie zęby , trzy plombowane , dziesiec lat nie byłam u dentysty i jak poszłam to skończyło sie na jednej plombce

Gość higienistka stomat
Z doświadczenia wiem, że zęby polaków są w kiepskim stanie. Wiele młodych dziewcząt/chłopców ma już braki zębowe. Najgorzej jest z mężczyznami. Jeszcze się nie spotkałam z dorosłym pacjentem, który nie miałby w ogóle próchnicy czy innych problemów.

Gość MartynaLisowska
25 lat i dwa implanty!!Ciągle coś nie tak z tymi moimi zębami!Na całe szczęście chociaż z implantami nie mam problemu.Wszczepiał mi je dr Kołosowski z Unident Union Dental Spa!Super fachowiec;) Bardzo mily i sympatyczny mający super podjeście do pacjenta;)

Gość polka3039
Niestety nie mogę pochwalić się idealnym uśmiechem i prostymi zębami. Jako tako są one zdrowe, tylko bardzo krzywe. Ale zaczęłam coś z tym robić. Jestem po konsultacji w Dental Park i za 2 tygodnie jadę do Krakowa, aby założyć aparat. Nie mogę się doczekać.