Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virginX

JAK SIE PRZYGOTOWAC DO ANALA?? POMOZCIE

Polecane posty

Gość virginX

Chcemy z narzeczonym sprobowac anala, ale strasznie boje sie 'brudnej wpadki' w trakcie...:( Prosze doswiadczonych w tym temacie o podpowiedz, jak przygotowac sie do takich zabaw? Czy lewatywa jest konieczna, czy wystarczy sie doklanie umyc? troche sie boje takiej domowej lewatywy, ze uszkodze sobie jelita albo nie wiem co jeszcze... Strasznie podnieca mnie anal, ale nie chcialabym zeby skonczylo sie zenująco :( (uprzedzajac niemile komentarze, narzeczony to moj pierwszy i jedyny partner, jestesmy razem kilka lat, mamy oboje ochote na taki nowy rodzaj seksu).

Gość virginX
nikt mi nie doradzi? :(

Gość maciej prawiczek35
no własnie

Gość dgdfdg
nasmaruj sie jakims olejkiem w tamtym miejscu i wsio

Gość virginX
ale jak to zrobic? trzeba kupic jakis zestaw w aptece czy sa jakies domowe sposoby?

Gość virginX
chodzi o ta lewatywe :/ bez tego nei da rady..? robicie to naprawde przed kazdym analem? :(

Gość dgdfdg
musisz zrobic lewatywe masz taka gruszke w aptece

Gość kkamagdalenkaa
pewnie, że da radę, nie stresuj się aż tak. wypróżnij się dobre kilka godzin przez, umyj dokładnie. żeby uprawiać seks analny musisz być rozluźniona. jeśli to Wasz pierwszy raz, jak piszesz,to polecam żel. moze być jakiś zwykły, nawet bez zapachowy. powinno byc ok :)

Gość kkamagdalenkaa
przed*

Gość virginX
dzieki za wszystkie rady:) nie boje sie bolu, bo wiem, ze moj narzeczony bedzie delikatny. najbardziej stresuje mnie aspekt fizjologiczny:/ no i szkoda ze w zwiazku z tym nie bardzo mozna pozwolic sobie na spontanicznosc!

Gość Analny Jones
Wysraj się przede wszystkim a potem dupe wyszoruj bo co to ma być.

Gość omnimusza
moja dziewczyna nigdy nie robila lewatywy przed analem. zawsze tylko sie dobrze wypróżniła i wzieła kąpiel. podczas anala ani razu sie nie ubrudziłem. lewatywa nie jest koneiczna ale jesli chcecie miec pewnosc to zrob sobie lewtywe tylko taka płytką , nie musi byc pełna. Bedzie dobrze. pamietaj o nawilzaczu i spokojnie delikatnie i bedzie dobrze. ja robie to od 5 lat i jest super. Polecam anal.

Gość do dziewczyna marzeń
ilu mialas partnerow analnych?

Gość ja nigdy
no ale fakt faktem, moj chlopak ma 4 cm, wiec znow tak gleboko nie wkladal.

Gość do dziewczyna marzeń
to porzadna jestes, bo coraz wiecej kobiet uprawia anal na pierwszej randce

Gość odp... .
- Sex jak każdy inny, wyjątkowe jest tylko w nim to poczucie, że partnerka bezgranicznie zdaje się na "ciebie" ufając, że ją nie zawiedziesz, bo to wszystko właściwie robi z miłości. Dobre wieści: apetyt na ten rodzaj seksu często bywa przejściowy - na razie wszystko (tu uśmiech)., no to poczytaj,,

Gość 321

Najpierw zaczynam od prysznica myje sie dokladnie zakladam irygator na weza puszczam delikatnie letnia wode i wkladam go w odbyt poruszajoc nim ruchami posuwistozwrotnymi kiedy wyplywa ze mnie juz czysta woda to znaczy ze jestem wymyta., wycieram sie i aplikuje sobie korek analny. zaczynamy od sexu waginalnego kiedy ta dziurka jest juz zaspokojona  wyciagam korka i pytona meza wpuszamy w odbycik az do momentu wspolnego szczytowania z finalem w srodku.

Gość Dorosly facet

Czesc

Ja tez uwielbiam zabawy z dupka. Zarowno dawac kobiecie jak i brac. Czy boje sie? Oczywiscie. Boje sie kupy...

Co mozna zrobic? Jesli nie chcesz lewatywy to kupke zrob duzo wczesniej i dobrze sie umyj. Naoliw dupke i wszystko bedzie dobrze. A nawet gdyba sie troszke pobrudzic to co sie stanie? Pod prysznic i zalecam duza porcje smiechu i znow wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki za was :-)