Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekierkaBidna

pomóżcie :(

Polecane posty

Gość ekierkaBidna

Jestem z facetem juz 7 lat. i wszystko było pieknie... Ale nastał tydzien kiedy moj facet musial wyjechac na kilka dni. a ja w tym czasie byłam na domowce. on o tym wiedzial. Byl tam pewnie koles. cala poczka oczywscie popiła i ten koles mnie pocałował. trwało to chwileczke dosłownie, i zaraz to przerwałam i powiedziałam temu kolesiowi ze mam faceta. Do niczego wiecej nie doszlo!! na poczatku nic swojemu facetowi nie mowiłam o tym bo stwierdziłam ze to nie moja wina, nie bylam tego swiadoma...oczywsice wyrzuty sumienia miałam.... po jakims czasie powiedziała mojemu chłopakowi ze ten facet mnie pocałował, ale szybko zareagowałam. teraz on nie chce ze mna gadac :( nie raz mowil ze zdrady nie wybaczłby, ale ja naprawde nie chciałam tego, zaraz sie opamietałam. Pomozcie, co mam robic? zyc mi sie nie chce. tak bardzo go kocham ;( czy on mi to wybaczy?

Gość just my backspace
wesołego dnia wszystkich świętych :)

Gość ekierkaBidna
rzeczywiscie bardzo smieszne!!! boki zrywac.

Gość ekierkaBidna
miałam zyc w kłamstwie? przeciez takie ukrywanie napewno by cos popsuło.

jak narazie to szczerosc wszystko popsula po 1. skoro to nie bylo nic takiego a po 2. myslisz ze on Ci wszystko mowi? haha

Gość ekierkaBidna
szczerze? mysle ze on mi wszystko mowi. Widzisz, po co budowac zwiazek na klamstwie? dla mnie to sensu nie ma. Powiedzialam chlopakowi co i jak, i on chyba to źle zinterpretował. Widzisz ja zaraz to skonczyłam, a on chyba mysli ze tego chciałam. nie wiem co mam mo powiedzic zeby mi uwierzył :(

to czego TY chcesz nie jest tu teraz wazne, wez sie w garsc. Masz zamiar pasc na kolana? Powiedz mu jeszcze raz, jasno i wyraznie, ze chcialas byc fair i ze ten chlopak cie pocalowal, ty go odepchnelas i tyle, nie twoja wina. Jesli bedziesz szla po ulicy i jakis koles cie pocaluje, to tez to bedzie zdrada? A jesli koles bedzie mial jakies wąty to wyraznie powiedz mu ze nie masz sobie nic do zarzucenia i zeby przestal robic szopke. widocznie ma jakies problemy ze soba,albo i tak chcial cie rzucic i to bedzie pretekstem.

Gość ekierkaBidna
no to co mam robic? moze jakas konkretna rada? nie chce zeby to był koniec zwiazku, przeciez to 7 lat, wspaniałych lat :(

Gość ekierkaBidna
Przez telefon gadamy, ale narazie nie chce sie ze mna spotakc. a ja nie chce mu sie przez telefon tlumaczyc, dziecmi nie jestesmy. wiem jaką on ma opienie o zdradzie, ale jak to nazwac w moim przypadku? on mysli ze go swiadomie zdradzilam, a ja naprawde nie zrobila tego z premedytacja :(

Gość ekierkaBidna
znam go bardzo dobrze i wiem ze on tego nie zrobi! jestem tego wrecz pewna.

Gość ekierkaBidna
jestem w totalenej rozsypce i naprawde nie wiem co mam robic :( Wszystko musi sie spiepszyc!

nieczego w zyciu nie mozna byc pewnym ! i dobrze Ci radzej nie miej takich zludzen bo pozniej kubel zimnej wody Cie sparazlizuje

Gość ekierkaBidna
chodzi o to, ze jakby on zdradził, to po jego zachowaniu czułabym ze cos jest nie tak. Zresztaon by mi powiedział jakby cos zrobił, kiedys gadalismy o tym.

Gość ekierkaBidna
Wlasnie z nim przed chwila rozmawiałam.Prawdopodobnie przyjdzie pozniej do mnie na rozmowe. tylko co ja mam mu powiedziec zeby nie odebrał tego takl ze ja tego pocałunku chciałam, ja naprawde to przerwałam, ze nie było nic wiecej?

Gość ekierkaBidna
prosze, pomózcie!

Gość ekierkaBidna
no i gadalismy wczoraj, jest masakrycznie, wyć mi sie chce i tyle. chce sie ze mna rozstac :( Narazie robimy sobie miesiąc odpoczynku, taki czas na przemyslenie co wogole chcemy. nie wiem czy to cos da :( tak mi z tym źle ;(