Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babielatoooo

jakiej firmy butelki?

Polecane posty

Gość babielatoooo

witam, zastanawiam sie jakiej firmy butelki kupic, avent, Tommee Tippee, baby ono, jakich uzywacie, ile takich butelek do karmienia zakupic? dla niemowlaka? czy i jakich sterylizatorów uzywacie i podgrzewaczy?

Gość ankauyuu
ja mam butelki aventu, 2 125 ml i 2 wieksze 260ml, uzywam wszyskich u mnie sie sprawdzaja, te male wystarcza na niedlugo nie warto ich duzo kupowac moj ma teraz 1,5 miesiaca i tą mała juz cala zjada wiec pewnie wystarcza do 2 miesiecy...sterylizatora nie mam, w garnku je wyparzam i nic sie nie dzieje z nimi, a podgrzewacz mam z allegro taki tani za 50zł jakas nieznana firma i sprawdza sie super, wiec na avent wedlug mnie szkoda kasy, bo robi to samo a kosztuje ponad 200zł :/

Butelki uzywam avent mam po jednej 125ml i 260 ml . Sterylizatora nie mam , wystarczy mi garnek z wodą . Podgrzewacz canpol za 95 zł .

a do Pani wyżej: moja ma 6 miesiecy i w tych malych pije teraz cherbatki i np. leki jej wlewam jak trzeba woda rozrobic ;))) mieć malą butelkę dobra rzecz ;)

Gość nie polecam Aventu
Butelki mam 1 mala i 2 duze, tyle mi starcza, ale starasznie przeciekaja wszystkie, chyba zalezy od zakrecenia, nie wiem...

Gość polecam Avent
smoczki są w tych butelkach wspaniałe! podobne do kształtu anatomicznych piersi! polecam również nakładki silikonowe do karmienia piersią

nie polecam avent - kurcze juz nie pamietam dokladnie ale jesli dobrze pamietam to one ciekna jesli sa za mocno zakrecone. zakrec tak normalnie i nie dokrecaj do samego konca na sile.

Gość mama sama w domu...
ja używałam nuk avent jak i tommee tippee się nie sprawdziły

Gość mama_malca
my używamy tommee tippee i są super. Mamy 3 butelki 150 ml i są wystarczające do karmienia i do picia, nic nie przecieka a kształt smoczka jest anatomiczny więc nie odzwyczajają dziecka od piersi. Mały ma 3 mc

Gość nie polecam Aventu
Ja juz i mocniej zakrecalam i slabiej i tak jakos z wyczuciem, a w sumie jak sie uda, gdyby maly chcial pic z innej butli dawno bym z Aventu zrezygnowala.....

ja mam nuka szklana first choice, 125ml i 240ml :), ale jeszcze nie wyprobowane

ja mam avent, ale używam do nich smoczków lovi, bo u nas się lepiej sprawdziły niż smoczki avent. i popieram, że małe buteleczki są dobre na herbatkę itp. te 260 ml mam 3 :) , sterylizatora nie mam. jak je wyparzałam to w garnku, podgrzewacz mam taki najzwyklejszy tani z allegro, żaden firmowy, a kosztował coś koło 30 zł. służy mi już prawie rok i jest super!