Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnnCo...

Znowu ryczę! i znowu myślę żeby to... zrobić!

Polecane posty

Gość AnnnCo...

znowu mam doła... i myślę o pocięciu się :( czy nigdy to się nie skończy ? :( Nie chcę tego robić ale boję się że będzie to lada godzina silniejsze ode mnie :( Myślałam że spotkam się z chłopakiem... on mnie przytuli.. powie wszystko będzie dobrze... ale niestety... :( On woli kolegów... I muszę być z tym żalem... smutkiem... tęsknotą..... za poronionym dzieckiem sama :(

Gość AnnnCo...

Gość kochana..............,.
nie rób tego pomyśl o czymś miłym przyjemnym ale nie rób tego bardzo ci współczuję straty dziecka ale nie możesz się załamywać. musisz byc silna i zyc dalej

Skarbie, nie tnij się ! Zrób to dla nas i nie tnij się. My cię kochamy. Wszystko się ułoży i będzie dobrze.

Gość AnnnCo...
już nigdy nic ni ebędzie dobrze :( Nigdy! myślałam że chłopak będzie ze mna w taki dzień... ale niestety się przeliczyłam :(

Nie myśl tak. Poronienia się zdarzają. Pomyśl że twoje dziecko jest teraz w Niebie i jest szczęśliwe. Zobaczysz że wszystko będzie OK. Obejmuję cię i przytulam wirtualnie.

Gość AnnnCo...
:( dziękuję :( właśnie w taki dzień jestem sama...

Gość AnnnCo...
ale dlaczego mnie to spotkało ? :( mam dopiero 18 lat :( czym sobie zasłużyłam żeby tak cierpiec :(

Nie płacz już. Napewno jesteś kochaną istotą. Skarbem. Gdybym mógł, to bym cię wziął na kolana i przytulił. Czy w twojej miejscowości jest kino ? Jeżeli tak, to może grają coś fajnego i pójdziesz na wieczorny seans ? Na deprechę najlepsza jest rozrywka. Otrzyj łezki. Nie łkaj już. Nie zrobiłaś nic złego. Wszystko będzie dobrze Kochanie.

Trudno powiedzieć dlaczego cię to spotkało. Poronienia zdarzają się kobietom w różnym wieku. To taki sam wypadek jak przypadki nowotworów. Nie da się tego przewidzieć. Masz może w domu Pepsi ? Mi zawsze pomaga gdy jestem smutny.

Gość AnnnCo...
Ja czytam to co piszesz płaczę jeszcze mocniej bo nikt dawno tak do mnie mówił :( Kina niestety nie ma.

To straszne że zostałaś w domu sama w takim momencie. Gdyby przez internet się dało, to bym ci odgarną włosy, pogłaskał i ucałował w czoło. Spróbuj się Kochanie uspokoić. Zrób sobie coś dobrego na kolację. Może będzie jakiś fajny film w telewizji ? Jesteś kochana i nie jesteś winna temu co się stało. Odpręż się Skarbie. To wszystko to tylko zły sen, a jutro gdy się obudzisz będzie już lepiej.

Sprawy napewno się ułożą i już będzie dobrze. Już nigdy nie będzie tak strasznie boleć. Obiecuję.

Gość AnnnCo...
juz jest lepiej bo zadałam sobie ulgę....

Gość AnnnCo...
tak, leci

Gość Rubense
kultura emo jest straszna, ale musimy ją tolerować.

Gość AnnnCo...
leci mi z pochwy

teraz się możesz podszywać . pociełam się i teraz jestm zla ze to zrobiłam. z nerwów stłukłam zdjęcie chłopaka. :( boże ja jestem nie normalna ! myslicie że psycholog mi pomoże ?