Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelss

czy to ciąza? pomocy!!

Polecane posty

Gość pudelss

boje sie ze zaszlam w ciaze. niebezpieczny stosunek odbyl sie w sobote. a niedziele i poniedzialek strasznie zle sie czuje... caly czas bym spala.. chce mi sie wymiotowac.. jest mi niedobrze i jestem niesamowicie zla . pierwszy raz mam taka akcje. myslicie ze to dziwny zbieg okolicznosci? albo czuje sie tak koszmarnie bo tak sie boje ze jestem w ciazy ? czy moze to przy ciazy jest normlane ? bo sama nie wiem ale wydaje mi sie ze za szybko byly by takie objawy?

Uspokój się! To jest fizycznie nie możliwe żebyś odczuła skutki ciąży po jednym dniu (ponieważ zapłodnione jajeczko przemieszcza się do macicy przez 6-7 dni od zapłodnienia), twoje objawy mogą być przyczyną stresu i ciągłego myślenia o domniemanej ciąży, albo najzwyczajniej w świecie się czymś zatrułaś. A jeżeli stosunek nie był pełny (Facet nie doszedł w tobie) to jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciąże. Więc myślę, że nie musisz się martwić.

Gość pudelsssss
ogolnie biore 2 mniesiac tabletki antykoncepcyjne, to byl 1 stosunek od tych 2 miesiecy bez dodatkowego zabezpieczenia , maz nie skonczyl we mnie w 100 % ale cos napewno musialo we mnie zostac poniewaz bylam mokra moze nie tak bardzo ale troche napewno. zadalam to pytanie poniewaz mega zle sie czuje a boje sie ze tabletki nie zadzialaja poniewaz 3 dni przed zakonczeniem 1 opakowania chyba zapomnialam 1 tabletki ale tez nie jestem pewna bo poprostu nie pamietam czy ja wzielam, po 3 dniach skonczylo sie opakowanie zrobilam przerwe w czasie ktorego dostalam krwawienia i zamiast wziasc kolejne opakowanie po 7 dniach spanikowalam i wzielam 5 dnia. a niebezpieczny stosunek odbyl sie po 3 tabletce z nowego opakowania. jak to widzisz?