Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech szkoda slow na glupote ;/

Wiekszosc facetow NIE UMIE po francusku!

Polecane posty

Gość bershkaa
dlatego musi dawać facetowi wskazówki i odwrotnie

Oblubienica -> do skarbu to mi sporo urody brakuje ;p ech szkoda slow na glupote ;/ -> nie był bo w końcu to się określa jako seks oralny co nie? głupi by też było np. nazwać dziewicą/prawiczkiem osobę która lizała wiele facetów/kobiet co nie? ;)

Gość Ginjal
90% facetów w seksie nie wie jak się zachować większość spuszcza się po 3 minutach o miłości francuskiej pojęcia nie mają większość ma małego i chudego członka większośc zarabia bardzo mało i nie ma nawet samochodu, większośc nie czyta książek i nic ich nie interesuje mnie taki facet jest potrzebny jak rybie ręcznik cała reszta poza tą "większośca" są niedostępnie, zonaci i zajęci, reszta to chłam z którym nie warto się wiązać jak się nie chce kłopotów, ale większośc kobiet chce mieć kłopoty i "męża" więc tacy też znajda amatorki bez obaw :-)

Gość kaziutka
Oblubienica a ty jestes tak samo glupia jak on:o

*głupio ech szkoda slow na glupote ;/ -> poza tym oral to przecież też kontakt seksualny bo ma na celu doprowadzenie do orgazmu więc prawiczkiem przestał być jak tylko zaczął lizać ;)

Levi - skarb nie musi być urodziwy, on po prostu musi być skarbem:) ech szkoda slow na glupote ;/ - ja bym go już bez wsadzenia nie puściła, gdyby aż tak dobrze wylizał:p

ech szkoda slow na glupote ;/ -> lizanie to już seks petting to tak zwane "macaniki" ;p granica między seksem a pettingiem jest na masturbowaniu partnera bo już wtedy ma się jakiś fizyczny seksualny kontakt z drugą osobą. czyli ciesz się rozprawiczyłaś go ;)

to jest stosunek seksualny bo przecież sama nazwa na to wskazuje ;) po drugie jeśli to by nie był seks to czemu ludzie nie liżą się np. na powitanie, jak się spotkają, w miejscach publicznych aby sprawić sobie przyjemność? ;p

Gość Boratka
Oral to sex jak najbardziej. Lubię robić i się odwzajemniać

Gość ameeeeeliaa
faceci wogóle są zbyt ''narwani'' żadnej namiętności w nich nie ma - tylko by pchali i pchali, w pochwe pchają(w kamasutrze jest więcej technik kochania się, a nie tylko przód - tył, można w bok, można robić kólka itd) całując się też tylko wpychają jęzor najgłębiej jak się da(całowanie nie polega tylko na tym), liżąc tzipkę też wpychają w pochwę, kurwa beznadziejni jesteście :O

Gość weeer_______
eee ja tam wogóle nie lubię orala, i jak dobrze, ze mój facet też nie :)

Gość poirytowany_marian
''mówił że smierdze tam i wlosy mu przeszkadzają k**wa jakby kochał to by lizał '' ''niech sie nauczy lizac a dopiero potem szuka baby!'' poyebało was :O to, że ktoś kogoś kocha to nie znaczy, że będzie robił wszystko co druga osoba sobie zażyczy idiotki 🖐️

Gość nie no bez jaj...
a co marian? to byles ty?;)czyzbys pisal o sobie ? ;)

Gość nie no bez jaj...
jak sie kOCHA to sie chce sprawic PRZYJEMNOSC tej osobie a nie brzydzi sie nia matole!

Gość poirytowany_marian
ok, rozumiem, że jego gówno teżbyście zjadły gdyby partnera to bardzo podniecało

Gość aleee pitoliciee
brzydzić się to rzecz ludzka bez względu czy się kogoś kocha czy nie

Gość Boratka
Kocham ale: brzydzę się dotknąć, pocałować, kochać. Fajna miłość? I to prawda, że nie wszystko trzeba robić ale porównanie kupy do ciała ukochanej osoby to przesada

Gość nie no bez jaj...
jestes wiekszym tlukiem niz myslalam ;/ kto tu kurna pisze o sraniu! brzydzisz sie lizac to wogole za babe sie nie bierz!bo wiekszosc z nich tylko przez to dochodzi do orgazmu a nie przez bzykanie!

Gość aleeegoriaa
myślę, że wyżej nie chodzi o prównania, ale o sam sens, dziwne to by było gdyby ktoś brzydził się normalnego, klasycznego seksu - tak, to by było naprawdę dziwne, reszta już zależy od osoby, ma prawo coś lubić lub tego nie lubić, brzydzić się lub nie brzydzić

Gość Boratka
Jak ktoś sexu nie lubi to niech nie szuka okazji do bycia w związku. Sex to okazywanie miłości. A oral to nie zboczenie żadne.