Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się ciebie prawniku

LEVVIATAN, Ty jesteś prawnikiem ?????????????????????

Polecane posty

Gość pytam się ciebie prawniku

Dziś pisali o Tobie że jesteś prawnikiem i prawiczkiem jednocześnie i masz 22 lata. Czy to prawda ?

Gość j4
to chyba oczywiste :o

Gość taaa prawnik po technikum
"D

Gość levitanajest
On jest bezrobotnym prawiczkiem :D Prawnikiem chciałby być ale skończył tylko studium jakieś i chój o tym wie :D Chłopak miły ale ciapek więc prawiczkiem zostanie , prawnikiem nie zostanie i tyle :)

Gość kaziutka
prawik, nieudacznik, matoł, lizodup, biedak cały leviatan

Gość przykro mi ale Leviatan
to nawet kolo studiow prawniczych nie stal skonczyl jakies zalosne studium na ktorym liznal skrawek prawa i jest wielkim uczonym ale niestety jak czytam jego porady to smiac mi sie chce widze ze chlopak to ani ustawy ani kodeksu nigdy w rece nie mial jedyne co potrafi to wprowadzac ludzi w blad tymi pseudoprawnymi poradami

kapselko ja wiem bo go kiedys o to pytalam po tym jak zblaznil sie pewna porada dotyczaca prawa cywilnego smiechu warte zadnych kompetencji ale najmadrzejszy jak sie nie zna nie studiuje czy nie skonczyl prawa to chociazby do kodeksu zajrzal a nie uprawial bajkopisarstwo

kapselko ja skonczylam prawo i pracuje w kancelarii tym bardziej smieszy mnie ta pseudowiedza Leviatana i jego pseudokwalifikacje

może skończył prawo na jakiej wyższej szkole gotowania czyli płacił dostał papier częste teraz

Gość kaziutka
kapselko - jestes kolejnym idiotą tego forume?:o

nie jestem prawnikiem i nigdy nie napisałem że jestem prawnikiem . tylko że w technikum administracyjnym miałem dość dużo prawa ale głównie to było cywilne i administracyjne ;)

kapselko dziennie i zaluje bo dzienne studia to straszny blad zamiast po studiach zakladac rodzine miec prace i okreslony pulap zarobkow najpierw trzeba biedowac i odwlekac slub bo nie ma za co sie utzrymac gdzie znajomi z zaocznych juz dawno maja doswiadczenie zawodowe i uzbierane pieniazki oraz jakies przyzwoite wynagrodzenie i nie oszukumy sie ale co do studiow prawniczych nie wazne czy dzienne czy zaoczne bo i tak cala wiedza znajduje sie w ustawach ksiazkach itd i trzeba wszysto wlasna praca zdobywac nie wymaga to tlumaczenia niewiadomo jakiego rozwodzenia sie nad tym na zajeciach

Gość po technikum byłoi
i jest bezrobocie

masz rację z tymi studiami dziennymi. Do tego często na dziennych sam plan jest tak układany że zerowe szanse na pracę. Wydaje mi się że na zaocznych jest łatwiej. Mniej godzin zajęć niż na dziennych.

kapselko -> aktualnie mam dwa tytuły technika teraz zrobiłem sobie rok przerwy a potem może zrobię trzeciego technika lub jakieś studia inżynierskie ;)

technkum administracyjne jeszcze lepiej :(:( miales duzo prawa cywilnego hmm to ciekawe bo wlasnie na tym polegles tak wyobrazam sobie ze znasz cala czesc ogolna prawa cywilnego zobowiazania cale prawo rzeczowe lacznie z ustawami do tego rodzinne i spadkowe zapoznales sie z calym KC, KRO, KPC i innymi aktami prawnymi obejmujacymi prawo cywilne i procedure

a co za studia inżynierskie? radzę dobrze to przemyśleć na takich studiach jest dużo matmy & fizyki. Może teżbyć od groma chemii jak na wydziałach chemicznych.

Gość Nie idzcie na prawo
Najbardziej masowy kierunek studiów w Polsce.

Gość kaziutka
daj spokoj, przeciez Levviatan to głab do kwadratu, coś tam liznał ale udaje eksperta wprowadzajac ludzi w blad za kazdym razem, zalosny dupek:o

przykro mi ale Leviatan -> KC niemal cały z tym że był bardziej przerabiany z punktu widzenia prawa administracyjnego ;) kapselko -> może architektura ale jeszcze nie jest zdecydowane czy w ogóle pójdę ;)

prawo jest masówką to samo historia,stosunki międzynarodowe, socjologia. Wystarczy popatrzeć że każda prywatna uczelnia to ma w ofercie.

no tak KC niemal caly wlasnie widze i KC z punktu widzenia prawa administracujnego ?? chlopie cos ci sie w glowce przewrocilo