Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się ciebie prawniku

LEVVIATAN, Ty jesteś prawnikiem ?????????????????????

Polecane posty

my mówimy o chemii w stylu inżynieria i technologia chemiczna. Ta pełno tylko że to dla tych co mają kilka lat doświadczenia a nie dla świeżaków

tam łatwo zrobić sobie krzywdę. Niedawno był wypadek chłopaka popchneli akurat pech że trzymał kolbkę z kwasem i to wylądowało na jego twarzy. Fart żę miał gogle ale i tak mu trochę twarz pożarło

ile już miałeś w łóżku tych starszych? generalnie to się do łóżka idzie z młodszymi od siebie.

ladaco -> ja stoję ;p a raczej siedzę ;D kapselko -> dzisiaj się dowiedziałem że taki facet jak ja to skarb więc ja chyba mam dość dużą szanse ;D

a kto Ci to powiedział levviatan? jeżeli kobieta to kłamała. One często co innego mówią a co innego robią. Prawda jest taka że wybiorą doświadczonego ruchacza

dzisiaj kobiety są wymagające i potrzebują tak jak przy przyjmowaniu do pracy ...doświadczonych i robotnych a nie takich których tyrza jeszcze dokształcać w rzeczach dla nich oczywistych:D

kapselko -> coraz więcej takich opinii o sobie widzę od kobiet ;D ba jedna napisała mi że z chęcią by się już dawno za mnie wzięła tylko że już od dłuższego czasu mężatka ;D