Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się ciebie prawniku

LEVVIATAN, Ty jesteś prawnikiem ?????????????????????

Polecane posty

przykro mi ale Leviatan -> po prostu nie brałem wszystkich przepisów tylko te które są przydatne w administracji ;) kapselko -> a co ty jesteś na jakimś wydziale chemicznym? ;p

Gość przykro mi ale Leviatan
kapselko prawo jest masowka ?? w moim wojewodztwie jest prawo tylko na uczelni panstwowej dziennie i zaocznie przy czym zaocznie przyjmuja 800 osob konczy 150 i jedynie w jednej szkole prywatnej wiec nie wiem co to za banialuki

no dobra a kierunki techniczne to na ilu są uczelniach u Ciebie? bankowo tylko na politechnice. Levviatan no jestem na chemicznym.

Gość Nie idzcie na prawo
Gdybym miał jeszcze raz wybierać,to poszedłbym na dzienne,ale na jakiś ciekawy niszowy kierunek,który mógłby wciągnąć i zafascynować,np.jakąś egzotyczną fililogię. A poza tym uczyłbym się od pierwszego roku bardzo intensywnie języków,prawo i potem aplikacja sądowa to był w jakiejś mierze czas stracony,tzn.można było te lata życia o wiele lepiej wykorzystać.

kapselko -> i pewnie byś mnie podrywała "na notatki" xD ale tak szczerze to nie ciągnie mnie teraz do chemii ;p a jeśli można wiedzieć to gdzie studiujesz?

Gość Nie idzcie na prawo
Pewnie,że prawo to masówka. 1000 absolwentów rocznie minimum,z aplikacji już się robi masówka.

a ja bym nie poszedł na chemię. Nie polecam. Lepiej iść na uniwerek obojętnie na co.

Gość Nie idzcie na prawo
Na Uniwerku Gdańskim przyjmują jakieś 250 osób na dzienne,kończy około 200.

kapselko -> do szczecina mam jakieś 700-800 km więc raczej na tamten wydział chemiczny nie pójdę a na politechnice krakowskiej może nie być tylko dziewczyn co w Szczecinie ;p

Nie idzcie na prawo już nie narzekaj po prawie to narzekaja z moich znajomych tylko niezaradne nijake jednostki ja dostalam prace po jednym dniu szukania a w nastepnym tygodniu dzownilo jeszcze kilku prawnikow z propozycja pracy dla mnie gdzie inni moi znajomi z mojego miasta twierdza ze po prawie pracy nie ma mam umowe swietne warunki w kancelarii mila atmosfere przyjemna niemeczaca prace zarobki ani duze ani male ale mam tez swiety spokoj 8 godzin pracuje a potem mam czas na swoje zycie osobiste i nic mnie nie interesuje zadnych stresow zadnych obowiazkow poza kancelaria zadnego zostawania po godzinach pracuje razem z mezem i spokojnie starcza nam na zycie i mozemy sobie odlozyc

Gość kaziutka
buahahahaha:D ten debil mysli, ze wszystkie nicki na kafeterii na niego lecą hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D

przykro mi ale Leviatan a teraz się pochwal kto Ci pracę załatwił? mąż?

Gość czyli leviatan jest
bezrobotny ?

kaziutka -> nie wszystkie bo część jest zajęta ;D przykro mi ale Leviatan -> tatuś prawnik? ;p

Gość kasiaaaaaa ja lubię Lewego
Leviatan , znalazłeś w końcu tą pracę ? :) Kiedyś wiem że pisałeś że szukasz i miał mci dać nr tel do jkaiegoś tam biura. jaką masz pracę ? :)

kapselko wypbraz sobie ze wzielam swoj tyleczek cv zapakowalam do teczki i chodzilam od kancelarii do kancelarii piechota po calym miescie po czym zapraszano mnie na rozmowy w kancelarii w ktorej pracuje spedzilam 2 godizny na rozmowie i nie wystarczy miec wpisane studia prawnicze rozmawialismy np o historii III Rzeszy o wykladni pojecia sprawiedliwosc o tym czy jest inteligencja przerobilismy wiele roznych tematow pod katem analitycznego myslenia itd

kapselko a Twoje insynuacje sa zenujace i tak jak pisalam ci zaradni z mojego rocznika maja prace w zawodzie i jest to rozna praca w kancelariach w sadzach w urzedach w jakis biurach zajmujacych sie poradami prawnymi itd reszta takie ciapusie dalej siedza i twierdza ze pracy nie ma a swiatkiem prawniczym rzadza klany rodzinne i ze przeciez oni mieli same 5 a teraz musza biedowac i siedziec w domu

kasiaaaaaa ja lubię Lewego -> nie nie dostałem tej pracy przykro mi ale Leviatan -> tylko zauważ że prawników w naszym kraju brakuje bo to dość hermetyczna grupa zawodowa stąd w tym zawodzie w dość dużym mieście można szybko znaleźć pracę.

Gość Levvus po raz kolejny
pokazujesz, że nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz. Współczuje rodzicom, muszą czuć się paskudnie, że takie coś im wyszło........🖐️

to chociaż dobrze że można znaleść pracę po prawie. Po chemii to z miejsca szukaj innego zajęcia.

Po chemii nie ma pracy? Nie zgodzilabym sie z tym. Jestem na inzynierii materialowej i znajomi, ktorzy wlasnie ja skonczyli nie narzekaja na zarobki, a pracy jest pelno.

levviatan przy tylu niewiastach będziesz miał problem z koncentracją i jeszcze sobie krzywdę zrobisz (laborki)