Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiioony

kiedy byla nie bardzo to doceniałem,kiedy...

Polecane posty

Gość zagubiioony

odeszła zrozumialem co stracilem , jak zapomniec?

Gość Rubense
prawica bracie, prawica i redtube

Gość aniabreelAAA
walcz o nia, a nie myslisz jak zapomniec

Gość zagubiioony
niestety nic juz nie moge zrobic

Gość aniabreelAAA
czemu?

Gość zagubiioony
bo mnie nie kocha,chce teraz zapomniec tylko nie wiem jak

Gość aniabreelAAA
ja tez odeszlam , zrozumial co stracil (po jakims czasie) i walczyl o mnie , na poczatku nie dawalam mu szansy, balam sie, ale wciaz kocham drania i dalam mu szanse bo widze jak sie stara

Gość aniabreelAAA
a probowales? czy tylko gdy tylko uslyszales te slowa dales spokoj?

Gość zagubiioony
probowalem jakis czas ,normalnie nie nachalnie ale niestety , pozatym minelo juz 6 miesiecy , ma innego.. musze jakos zapomniec

Gość często mamy tylko ,marzenia
czy ona ma już kogoś?

Gość zagubiioony
tzn jak probowalem ja odzyskac ale kiedy napisala mi ze mnie nie kocha to dalem spokoj, po miesiacu napisalem jeszcze raz i znowu taka sama odpowiedz wiec od tamtej pory juz sie nie odezwalem

Gość często mamy tylko ,marzenia
długo byliście razem?

Gość zagubiioony
2 lata

Gość wiesz co jest najgorsze?
a moze wlasnie byles nie dosc nachalny? Mowie powaznie. Kobieta musi wiedziec ze facetowi NAPRAWDE zalezy. Jezeli odchodzi, to czesto nie widzi nadziei na poprawe, ale jezeli bedziesz sie naprawde staral, to byc moze uwierzy, ze stac cie na wiecej. Jezeli odpusciles tak latwo, to tylko ja utwierdziles w przekonaniu ze dobrze sie stalo. I takie starania nie moga byc zbyt rozciagniete w czasie. To musi byc skomasowany atak :) I przede wszystkim bez owijania w bawelne, bez podchodow, tylko jasne powiedzenie wprost o swoich uczuciach.

Gość zagubiioony
wiesz ostatni nasz okres probowalem bo widzialem ze ona wygasa,widzialem ze sie wachala raz tak raz siak ,widzialem po niej ze do konca byla o mnie zazdrosna , mieszkalismy razem ,widziala ze mi zalezy ale ona juz nie widziala w tym sensu , do tego doszlo do ostrej klotni po ktorej sie wyprowadzila, po wszystkim powiedziala ze przy rozstaniu kierowala sie przede wszystkim rozsadkiem, teraz to juz nie ma znaczenia od jakiegos czasu dokladnie nie wiem jakiego ma faceta, pozamiatane musze zapomniec ale te ciagle mysli mnie zabijają..

i samo kocham nie wystarczy. Kobieta pomysli ze ok, kocha, ale co dalej. Ale juz zupelnie inaczej wyglada: kocham cie, chce zebysmy sprobowali jeszcze raz. I od razu zaproponowac spotkanie. A samo kocham nie musi jej dac nic do myslenia. Moze np myslec ze kochasz = tesknisz, jest ci smutno itd. Ona tego wcale nie musi od razu interpretowac jako twoje pragnienie bycia z nia.

a skad wiesz ze ma faceta?

Gość zagubiioony
po miesiacu ciszy zaproponowalem spotkanie,nawet nie odpisala wiec nie mialem zamiaru sie wiecej ponizac, napisalem jeszcze tylko co zrozumialem itd i jak nie chce to niech bedzie szczesliwa z kims innym ,pozegnalem sie i od tamtej pory urwany kontakt

Gość zagubiioony
bo widzialem ja razem z nim i tu nie ma watpliwosci ze to tylko kolega

a nie przyszlo ci do glowy ze moze ona np nigdy tej wiadomosci nie odczytala? Tak sie zdarza. Mnie sie zdarzylo. Odeszlam, pozniej chcialam wrocic, napisalam mu to wprost. Bez odpowiedzi. Spotkalismy sie pare lat pozniej i okazalo sie ze on baaaardzo dlugo czekal wlasnie na taka moja wiadomosc, a tamtego smsa nigdy nie przeczytal.....Moim zdaniem nie zrobiles zbyt wiele zeby ja odzyskac. Wysylanie wiadomosci w tak powaznych sprawach to troche dziecinne. Nie dziwie sie ze ona cie nie potraktowala powaznie. Powinienes brac telefon i dzwonic do niej, jak na osobe, ktorej zalezy przystalo.

Gość zagubiioony
odczytala na pewno to wiem, wiesz ja bardzo chcialem ale z drugiej strony czulem ze nie przebije tego muru , ona jest silną kobietą jak cos sobie postanowi to sie tego trzyma,a jak ktos pisze ze nie kocha i traktuje chłodno to naprawde nie mam zamiaru sie ponizac , sprobowalem zeby nie załowac ze czegos nie zrobilem, pokazalem ze mi zalezy no ale wszystko na nic , tylko chcialbym juz naprawde o niej zapomniec...

Gość ciekawa jestem 2
a co jej napisałeś

Gość a ja mam takie pytanie
dlaczego doradzacie kolesiowi, zeby robił z siebie sciere? podjał decyzje i niech ponosi jej konsekwencje. Poznasz inna, zpomnisz o tej, to wszystko.

Gość zagubiioony
ze zrozumialem pewne rzeczy, ze mi na niej zalezy itd wiadomo latwo sie domyslic

Gość Lilluś Evangeline*
wiesz, ta sytuacja coś mi przypomina... dlatego powiem ci, jako osoba która była w takiej sytuacji nic nie zrobiłeś 🖐️

Gość ciekawa jestem 2
a powiedziałeś wprost że kochasz?