Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiioony

kiedy byla nie bardzo to doceniałem,kiedy...

Polecane posty

Gość znaleziona
hm to trochę trudne ale skoro zaczęłam... miał kogoś :-( tak teraz sobie myślę że jednak to on odszedł ja tylko podjęłam decyzję o rozstaniu

Gość rudy68414
Tak jak pisałem chodziło o sex ( kasę ) Booo to co nas podnieca, to się nazywa kasa a kiedy w kasie forsa to sukces pierwsza klasa

Gość zagubiioony
to zupelnie inna sytuacja, ty go kochalas i jemu zalezalo , wybaczylas i jest dobrze a u mnie juz nie ma nadzieji a te mysli sa najgorsze...

Gość rudy68414
Myśli są na krztałt ryb co wędrują wśród fal LOL... a gdy przyjdzie sztorm to ... Frydyryk ma przechlapane

Gość rudy68414
Zdzisław, te twoje czarne oceany emanują już na moją ortografię. Proszę cię. Idź na jakąś dyskotekę. Zatańcz z jakąś blondyną...

Gość znaleziona
bzdura!!!! gdyby wtedy mu zależało nie pozwoliłby mi odejść i gdyby mi wtedy zależało nie powiedziałaby "koniec"- po prostu już mi się nie chciało walczyć. Dopiero po jakimś czasie jak opadły emocje jak myślałam że jest mi obojętny dotarło do mnie że on się stara to wszystko naprawić.

Gość O_lala.lala
Rydy 777777777777 juz nie jesteś z tymi magicznymi 77777777 co racja to racja tylko szałowa dziewzyna wyrwie nieszczęśnika z ramon rozpaczy ;d))

Gość rudy68414
Podobno rozstanie z bliską osobą jest tak samo traumatyczne jak jej śmierć. Napisz sobie w kalendarzu na pierwszej stronie następnego dnia... moja była umarła (ze starości ).

Gość zagubiioony
dla mnie wniosek jest prostyjakby mnie kochala to by nie odeszla kiedy widziala ze jednak mi zalezy

Gość znaleziona
"Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było." Gdyby potem o mnie nie walczył nie byłoby tego co jest teras. Zakochaliśmy się w sobie na nowo.

Gość rudy68414
Olu, wyrwij mnie, bo tonę w rozpaczy czarnych oceanów Zdzisława, zalewających Polskę głęboką czerwienią M jak romantyzmu.

Gość znaleziona
Możesz się poddać Twój wybór...

Gość zagubiioony
nie mam o co walczyc po jej slowach , pozatym ma od jakiegos czasu faceta ,musialbym upasc na glowe , zrobilbym tylko z siebie idiote

Skoro już jestem zdemaskowany będę pisał czarnym flamastrem. Zresztą lepiej pasuje do tematu. Zdzisław, co złego to nie my. Trzymaj się chłopie i pamietaj.... Tu ru tuuuu chłopaki...

Gość O_lala.lala
Rudy77777777777 Mam Ciebie tak wyrwać z ramon rozpaczy???? ooooooooo to bardzo trudne jak dla mnie;)

Gość O_lala.lala
ramion* no sory ;d))

Gość zagubiioony
bo nie okazywalem jej uczuc , nie docenialem jak powinienem choc bylem dla niej dobry ,jej uczucia wygasaly ,dlatego

Tak, tak Zdzisławie... uzależnia. Obudzisz się kiedyś pięknego letniego dnia i powiesz: Mam na imię Zdzisław i jestem nałogowym pesymistą.

Gość O_lala.lala
Rudy 7777777 "Wiem. Nieskazitelna czerń czarnych oceanów hipnotyzuje, uzależnia." Nic i nikt mnie nie uzależnia;) Rozmowa o uczuciach ... trudny temat.

mam dokladnie ten sam problem z tym że z facetem - chciałabym go bardzo odzyskać ale marne szanse... :( tak już właśnie jest przyzwyczajamy się do tego że ktoś jest i nie widzimy ile to dla nas znaczy dopóki tego nie stracimy... ehh

Gość zagubiioony
jestem zdania ze jakby kochala to by nie odeszla albo wrocila ,a jak znalazla sobie innego to wszystko jasne , nie ma co sie ponizac

Gość zagubiioony
jak o niej nie myslec?

Gość jestem w czarnej dupie
Rozumiem. Mam podobnie ale jestem kobietą. I widzisz, facet się niby odzywa, chce się spotkać ale to nie jest staranie się w wystarczającym stopniu. Kobieta musi poczuć, że kolesiowi naprawdę zależy.

Gość nie rozumiem autorze
Zerwala z toba,bo ja olewales i teraz liczysz na to, ze jak ja dalej bedziesz olewac,to ona zateskni:o.Mozesz wytlumaczyc mi ta LOGIKE??

To może być tak - facet raz pokazuje, że mu zależy, kobieta zaczyna mieć trochę nadziei, więc czeka na kolejny krok, facet myśli, że jej nie zależy bo się nie odezwała ani nic, odpuszcza, laska myśli, że jemu nie zależy i też odpuszcza. Słuchaj, kobiety nie lubią wisieć w próżni. Tak już jest na tym świecie, że to facet powinien zabiegać i nas a nie na odwrót.

A ty ją olewałeś wcześniej? No to tak, jak ten "mój", o którym pisałam. Może teraz też myśli tak, jak ty, że jak mnie dalej oleje to zatęsknię. Jest na zmianę hot and cold. Ja, mimo, że go kocham, jestem bardzo zdezorientowana przez takie zachowanie i skłaniam się ku temu, że jednak mu nie zależy. Śmiech na sali.