Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMuuuMMMM90909

co powinnam w sobie zmienić?

Polecane posty

Gość MMMMuuuMMMM90909

parę razy skrzywidziłam nieświadomie, parę razy mnie skrzywdzono świadomie. I chyba zepsutą mam psychikę. Jestem ładna, zadbana, nie mam chłopaka, bo... zawaliłam sprawę. Potrzebuję ostatnio bardzo bliskości, poczucia że komuś na mnie zależy. Wiem, że mam wredny charakter, faceci tego nie lubią, wczoraj spotkałam sie po latach z dość blliską mi kiedyś osobą, i stwierdziłam że nie umiem rozmawiać. Jestem jakaś zaguboniona, a w dodatku pewna siebie, i niezależna. Nie będę urywać mam pieniądze, i nie umiem być szczęśliwa. Byłam szczęsliwa kiedyś, miałam chłopaka który mnie kochal, ale ze swojej winy go straciłam, i zostałam sama... myślicie ze znajde jeszcze kiedyś kogoś? co powinnam w sobie zmienić? Kiedyś byłam w centrum zainteresowania, faceci się za mną uganiali...a teraz? żadnego nie ma.

Gość Nusia-klusia
Hmm mysle ze nie ejstes rozwydrzona tapeciar ,tylko kobietka z dusza.. tez nie umielam rozmawiac jak zostalam bardzo skrzywdzona przez mojego bylego ale to sie zmienilo odkad poznalam Mojego Skarba..zycze Ci powodzenia bo napewno kogos znajdziesz..

Gość #centurion#
zawsze możesz sobie kupić faceta z tą pewnością siebie i tymi pieniędzmi to z pewnością tą "zoraną psychikę" można jakoś zabić kasą podkreślaną przez ciebie... kiedyś byłaś młodsza i byłaś "w centrum" , ale czasy się zmieniają i sama jesteś tego przykładem , że jak się patrzy na kogoś z góry to przeważnie jest się na dole - w zwierciadle ...:D