Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam doscja

czy zbyt bujne owlosienie u dziewczyny, to dla facetow duzy problem?

Polecane posty

Gość mam doscja

Gość mam doscja
wlasnie w tym problem, ze w tym miejscu to nie za brdzo:O

Gość Jane1111111
behindbrowneyes "zawsze mozna sie ogolic , wydepilowac itp". Nie zawsze, bo albo trawa to za dużo czasi i zachodu, a za kilka godzin i tak znow odrasta, albo jeszcze odrastając, występuje masowe zapalenie mieszków włosowych i potem trudno się pozbyć tych ropnych pęcherzyków.

Gość abudabiaaa
w jakim miejscu ?

Gość mam doscja
od razu mowie, ze nie sa to dlugie, krecone, mocne kudly, ale sa widoczne i wyczuwalne troche jako troche dluzszy meszek. miedzy piersiami i wokol sutkow:O

Gość abudabiaaa
No to nie wiem jak bym sie zachowała, gdybym była facetem Szczerze mówiąc to troche obrzydliwe. Ale jak Cie będzie kochał, to mu pewnie nie będzie przeszkadzało. Wyrywaj pęsetą, albo idź na laserową depilacje.

Gość mam doscja
wyrywac nie bede, nie chce tego w zadnym wypdku mechanicznie usuwac, boje sie jakiegos rozrostu. roznie to bywa. laser nie jest taki wspanialy jak sie wszystkim wydaje, poczytalam na ten temat.

Gość abudabiaaa
Rozrostu? to jest tak jak z brwiami, wyrywasz i włosy odrastają słabze i cieńsze a przede wszystkim powoli. A jak Ci to nie pasuje, to sie zgłoś gdzieś czy coś. powodzenia :)

Gość betty kas
ja tez mam troszke i na brzuszku a moj facet sie tylko smieje z tego i mowi ze mu sie podobaja:) ogolnie nie mam z tego powodu kompleksow:) z kolei moj facet ma bardzo delikatne owlosienie i smieje sie ze odwrocilismy sie rolami:) to nie dramat:)

Gość hehiho
jestes YETI???

Gość mam doscja
bylam u lekarza,z hormonami wszystko ok. ja nie potrafie przeskoczyc tego problemu. rozjasniam je i sa malo widoczne, ale jednak sa i przy ostrzejszym swietle widac je, no i wyczuc tez je mozna. nie bede ich penseta wyrywac, bo jets ich za duzo, depilatorem nie da rady w tym miejscu, golenie odpada i plastry tez, bo to zbyt delikatna strefa, kiedys wyrwalam, to pryszczaki mi powyrastaly.

Gość betty kas
matko kobieto kazdy czlowiek ma wloski mniejsze czy wieksze, to nie powod do rozpaczy. ciesz sie ze nie jestes zarosnieta jak malpa

Gość sramat saski
to skoro nic sie nie da zrobić, to czego oczekujesz od nas, ze powiemy OOO super włosy na klacie u dziewczyny są sexi ?

Gość mam doscja
ciekawa jestem jakie Ty masz, skoro Twoj facet tak reaguje. zazdroszcze:)

Gość hehiho
znajdz sobie YETI i bedziecie ladna para

Gość mam doscja
hihih, zarcik:D:O

Gość betty kas
naprawde mezczyznom takie detale nie przeszkadzaja. nie mam duzo ale sa troszke dluzsze i ciemne. tez sie kiedys przejmowalam, ale wiem ze nie potrzebnie. glowa do gory:) nie ma o co sie martwic, naprawde!:) ludzie nie takie maja defekty i zyja....

Wszystko zalezy od tego jak Ty na to patrzysz i jak s ie postrzegasz. Mnie osobiscie przesdzkadza i razi nadmiar wlosow u dziewczyn w pewnych miejscach - to chyba oczywiste. Jezeli Ty sie tym nie przejmujesz to i moja uwaga po pewnym czasie juz sie na problemie nie koncentruje...

Gość zadumiana
myslę, że to nie jest duży problem dla facetów. Ani dla tych na jedną noc, ani dla tych do dłuższego związku.

Gość odnośnie tematu mam pytanie
ja mam kilka włosków wokół brodawek są czaren i mają około 1cm. Czy można się ich w jakiś sposób raz na zawsze pozbyc. Na razie nic, w tym kierunku nie robiłam, bo nie musiałam, nie miałam do tej pory chłopaka. Czasem sama wyrwe jednego albo dwa ale one spoworotem odrastają. Nie byłam z tym u lekarza, wiec nie wiem dlaczego je mam. Moja mama nigdy nie miała takich włoskow na piersiach, dziwię się skąd u mnie sie pojawiły

Gość o jeju co za dzicinada
jak ja wyrywalam, to oczywiscie, ze odrastaly, ale do tego mieszek wlosowy zrobil sie jais wielki, widoczne jest miejsce i to bardzo skad ten wlos wyrasta. jakas dziwna rekacja. teraz jak je rozsjanilam, to nic nie widac:) a chyba jak jasne, to nie sa takie razace, co?:) wiem, ze ludzie maja wieksze problemy, ale nie ukrywam, ze jak czasami sie wkrece w myslenie o tych wlosach, to az bialej goraczki dostaje i urasta to do rangi niebotycznego problemu.

Gość mam dosc ja
to bylam ja;)

Gość wiec tak ...
nie wydAJE MI SIE zeby to byl mega problem zwl jak rozjasniasz ile jst dziewczynbrunetek - one maja - - MAJA - wlosiska duuze i tez maja facetow ktorym to nie przeszkadza jak z toba w glowie wszyst ok to wlosy sa niewqazne

Gość mam doscja
:)

Gość palancie co ty wiesz
Kali21-- głupi malolat jesteś ,który zachodnie mody przyjmuje bez dozy sceptyzmu.:D

Gość mam doscja
dzieki Wam, troche mi lepeij, bede je rozjasniac. moze przyszly facet ich nie zauwazy:O:)