Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie dam rady;((((((((((

czy ktoś tu boi sie tak samo jak JA!!!!!!!!!!!!????????????;(((((((

Polecane posty

Kochana prywatnie, jesli mieszkasz w wiekszym miescie to na pewno jest sporo gabinetow i obdzwon jak najwiecej i idz tam gdzie najwczesniej

gadałam...on mnie dotykal tylko palcem zawsze to mi mowi ze no nie moglo nic sie stac, my sie bardzo kochamy ale dzieci?? nie... nie chcemy miec wgl nigdy dzieci ............pfffff ciezki temat jestem;/

sweety.. brak kasy;/ w tym mies nie uda mi sie tam isc..

moj facet nigdy nie wytrysnal na mnie.. jedynie do ust albo gdzie na zewnatrz..

a jeżeli powiesz mniej więcej w jakiej jesteś sytuacji to przyjmie cie nawet bez kolejki (ja tak często robie jak mi sie śpieszy i nie chce czekać w kolejce :p)

jutro zrobie test jesli wyjdzie negatywny moze na jakis czas odetchne z ulga....

Gość jestemzmiasta
o rety dziewczyno ty chyba sie bardzo nudzisz?? jak mozna byc wciazy skoro sie jest dziewicą? a tak powaznie to radze ci bez zlosci wybrac się do dobrego psychologa.jak nie masz kasy nieszkodzi-psycholodzy,psychiatrzy sa za darmo.bo ja tu widze ze albo masz ze 13 lat albo jestes naprawde zdrowo szajbnięta skoro tak piszesz.masz jakies lęki,omamy... a co do odpowiedzi na twoje pytanie to nie.nie jestes w ciązy i bardziej od ginekologa przydałby ci się psycholog lub nawet terapia.

Gość thaisse80
zainwestuj w jakas dobra antykoncepcje bo inaczej wydasz fortune na testy i jeszcze zbzikujesz do tego czasu. poza tym czasem jest tak, ze owulacja i zaplodnienie nastepuja pozniej i wszystko sie przesuwa. u mnie np tak bylo. pierwsze symptomy ciazy wystapily jakis miesiac po zaplodnieniu (zaplodnienie bylo na poczatku czerwca, pierwsze symptomy dopiero w lipcu), jak w czerwcu pod koniec nie dostalam okresu to najpierw zero symptomow, test negatywny, dopiero w lipcu zaczelam czuc sie coraz gorzej i gorzej, drugi test zrobilam w sierpniu i wtedy wyszedl pozytyw. lekarz stwierdzil 8 tc. dzis mam 6 mies coreczke.

thaisse80 czy ty mialas tez taka sytuacje jak ja nie zartuj?

jeastemzmiasta podbudowalas mnie swa wypowiedzia, dzieki...;*

Gość thaisse80
Nie mialam dokladnie takiej samej sytuacji jak ty gdyz generalnie ja sie o dziecko staralam. akurat w wtedy jak zaciazylam to staralam sie mniej i akurat wtedy okazalo sie ze spodziewam sie dziecka (dla mnie akurat byla to radosc). Generalnie mi chodzilo jednak o to, ze owulacja moze sie przesunac i ewentualne zaplodnienie tez. dlatego to ze w danym dniu zrobisz test i ci wyjdzie negatywny nie znaczy ze na 100 proc nie jestes w ciazy.

thaisse80 rozumiem chyba ale mam jeszcze pytanie czy jesli kobieta ma sluz plodny moze byc w tym czasie juz w ciazy???? majac ten sluz???

Gość thaisse80
Jak ma sluz plodny to znaczy razczej ze ma dni plodne i moze zajsc w ciaze. ja pamietam na samym poczatku ciazy (jeszcze o niej nie wiedzialam) mialam taki bialy sluz i on strasznie smierdzial. potem przestal smierdziec i raz byl bardziej wodnisty a innym razem bardziej zoltawy. ginekolog mi powiedzial, ze w ciazy to normalka.

ja mam dzis 14dzien cyklu i mam sluz taki bodobny do bialka jaja kurzego czyli plodny..z taka domieszka bialego... czy to moze znaczyc ze to owulacja i nie jestem w ciazy??

podkreslam jest baaaardzo gesty

Gość thaisse80
Jezeli masz owulacje to znaczy ze w ciazy nie jestes

gdzies juz slyszalam wlasnie ze jesli ma sie owulacje to nie ma ciazy ale czy to jest pewne?? i czy moglabys opisac mi sluz owulacyjny??? wiem zacofana jestem;(

Gość jestemzmiasta
o rety dziewczyno nie jestes w ciązy,nie mozna byc wciaży nie odbywszy stosunku.kurcze to na basen pojdziesz i tez się bedziesz stresowac,czyś aby nie zaszłą z panem pływającym obok. miłych snów :)

Gość thaisse80
Cechy sluzu plodnego: -Przejrzysty, szklisty -Ciągnący się nawet do 8 cm, szklisty -Daje uczucie wilgotności Owulacja wystepuje mniej wiecej w polowie cyklu. po niej nastepuje miesiaczka (ktora zaczyna nowy cykl).

a jesli nie jest przejrzysty??? tylko taki bialy bardzo gesty.... ciagnacy sie owszem nawet i 8cm

Gość thaisse80
No jak masz taki bialy i nielepki to sluz nieplodny czyli w te dni szansa na zajscie w ciaze jest mala.

ok nie rozumiem tego ale juz dobra;) milych snow zycze.... dziekuje za pomoc

zrob ilam test wyszedl negatywny..czy powinnam sie uspokoic???

jak myslicie

Gość pije kawe
Mysle tak jak jestemzmiasta jak możesz byc w ciąży skoro jesteś dziewicą i w życiu nie oprawiałaś seksu a facet cię tylko dotykał ? ić do psychologa bo z Toba coś nie tak szczerze

Gość pije kawe
nie wiesz jak sie dzieci robi? jest szansa że facet przeniósł Ci do środka choc troche spermy?jesli nie to czym dupe zawracasz

do pijekawe.. nie wiem czy jest szansa nie kontrolowalam wszystkiego az tak boje sie wlasnie ze jest szansza ze mogl przeniesc te troche spermy

nie jestes w ciąży. gdybyś była to teraz, w tym etapie, testy ciążowe juz by sie nie mialy szans pomylic i wykazywałyby ciążę jak byk. uspokój sie, przestan panikowac, a jak tak masz to podczas pettingu tez używajcie prezerwatyw. i idz do ginekologa na rozmowe o antykoncepcji.

ja poprostu juz wariuje..;( jestem na to nie dojrzala jak dziecko.. n ie umiem nawet odroznic sluzu plodnego od nieplodnego to wszystko mnie przeraza;(

Mnie osobiscie wydaje sie za nie kazda kobieta ma jednakowy ten sluz plodny.. jak myslicie???