Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yellow1111

BLAGAM POMZOCIE CZY TO NORMALNEe??????????????????

Polecane posty

mam pytanie na pewien temat, otoz chodzi o mojego chlopaka. moj partner jest rozwiedziony i ma 3,5 letnia coreczke, slodka dziewczynka bardzo ja lubie:) planujemy zamieszkac razem niedlugo, wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie czegos na temat mojego partnera i jego corki, rano jak zwykle smsowalismy jak bylam w pracy i on napisal ze wlasnie z natalia sie wykapali i ida cos zjesc, zartem zapytalam czy kąpali sie razme bo ziwnie mi to zdanie zabrzmialo, a on na to ze tak ze to dla niego normalne, jest jej ojcem i to naturalne ze widzi go czasami nago!! rozumiem ze rodzic i dziecko maja ze soba jakas wiez i nie powinni czuc wstydu ale wydalo mi sie to bardzo niesmaczne zwaracajac uwage na to ze 3,5 roczku to juz duza dziewczynka ktora rozumie duzo i jest to dziwne moze ze widzi ojca z chujem na wieszchu. Znam mojego partnera i wykluczam kompletnie opcje pedofil itd wiem ze dla niego to normalne , rozmawialam z nim i on uwarza ze ona jest za mala zeby cokolwiek rouzumiec i ze nie ma nic dziwnego w tym ze widzi go nago. ja jestem conajmniej orzerazona bo nie pamietam zeby moj ojciec kapal sie ze mna nago jak bylam mala dziewczynka. niewiem czy ja mam dziwne podejscie do sprawy, sama dzieci nie mam, wiec potrezbuje waszej opini, blagam pomozcie!!!!!!!

Gość automatyk starej daty
Jesteś pewna, że kąpał się nago? Kąpię się często z córką 3 letnią, w dużej wannie, ale zawsze w majtkach.

Gość automatyk starej daty
Czasem się kąpię z 3 letnią córką, ale zawsze w majtkach.

Gość szczerze mowiac to
moim zdaniem jest to dziwne ;/

Gość bleeeeeeee
Tak to JEST NIENORMALNE.

Gość pompapąpa
nie przesadzajcie. doi 5 lat to chyba jeszcze dopuszczalne. to jest ojciec do cholery :o

Gość hhhhhgghgh
mniej zaszkodzi jej oglądanie w tym wieku nagiego ojca niż autorka miałaby jej kiedyś pomagać w lekcjach .j.polskiego

ludzieeee wiem ze moj polski nie jest zbyt dobry ale od 5 roku zycia nie mieszkam w polsce wiec wybaczcie za moje slownictwo i ortografie, temat jest o mojim chlopaku nie o moim jezyku polskim!!!!!!!!!!

jasne, ostatnio każdy tłuk tłumaczy swoje braki w ortografii pobytem za granicą... więc nagośc jest nienormalna? własnie przez takie podejscie jak Twoje w ludziach ksztaltuje sie poczucie bezsensownego wstydu i zażenowania na widok golizny... wrzuc na luz

wszystko zalezy od , tego jak był chowany ojciec . i matka , dziecvka . jeśli w domu było "na luzie " to wprowadzaja to u siebie w rodzinie . Szwedzi tak maja od urodzenia , i nikt sie nie burzy . szczertze mówiąc , to czasem jesatem zła na siebie .żę jak chcę ubrać stanik to mam hamulec ,bo moja 9-letnia córka stoi . do jasnej cholery , jak ona sie dowie jak kobieta dorasta ?

Gość nie wiem czemu to cię tak
bardzo szokuje. Kiedy nasza córka była mała nie było problemów z okazywaniem nagości. Wprawdzie mąż się z nią nie kąpał w wannie, ale przechodził z łazienki do pokoju na golasa zwykle, tak, że córka doskonale mogła zauważyć różnicę między budową nagiej mamy czy nagiego taty. Kiedyś nawet próbowała sikać na stojąco w wc jak tata, ale stwierdziła, że tak nie można bo tata ma innego siusiaka niż ona. Teraz już jest dorosła. Swojego ciała zaczęła unikać przed ojcem jak zaczęła się rozwijać. Ale i dzisiaj się zdarza, że od czasu do czasu zobaczymy się nago.. Jakoś to nie wpłynęło źle na jej psychikę

nie oczekuje pojazdu na temat mojej ortografi ale domyslam sie ze zawsze sie takie znajda... nie jestem tulokiem ktory przebywa za granica, i nie musze sie nikomu tlumaczyc za moje braki w ortografi bo takich nie mam w moim drugim ojczystym jezyku ciesza mnie opinie typu ze to ja sie myle na temat relacji mojego chlopaka z coreczka bo niechcem zeby cos sie zmienilo miedzy nami przez ta sytuacje, wiem wole slyszec ze to ja mam chore poejscie a on ma racje, czekam na wiecej opini

no wlasnie chodzi mi glownie o ta roznice plci, podejzewam ze jak moj chlopak mial by synka to nie bylo by w tym nic zlego dla mnie, jednak ta roznica jest dla mnie szokujaca ze mala dziewczynka widzi nagiego penisa, jak bylam mala to moja mama przebierala sie przy mnie , przynajmniej gorna czesc garderoby, i robila to cale zycie bo obie jestesmy kobietami i ktoregos dnia mialam sie tez taka stac, ale moj tata zawsze zachowywal jakies limity w takich rzeczach

no przeciez sie tłumaczysz :P a btw : co to jest drugi ojczysty język ..omg :O to , ze Ty czegos nie znasz, albo nie akceptujesz to nie znaczy , ze wszelkie odbiegajace od Twojej "normy" sposoby zachowań są złe , nienormalne czy naganne moze poczytaj cos o rozwoju dzieci, to wtedy nie bedzie Cie szokowac fakt, że mała dziewczynka widzi swojego ojca nago ...

moj drugi ojczysty jezyk to ten ktory uzywalam od urodzenia, w domu rozmawialam w nim z rodzina i uczylam sie w szkole przez cale zycie i uzywam go do dzisiaj 100 razy czesciej niz polskiego, i tak jestem bardzo dumna z mojego polskiego!! drugi ojczysty jezyk , mialam na mysly jezyk jednego z moich rodzicow ktorym poslugiwalam sie cale zycie. wracajac do tematu, czekam tylko na opinie ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia, nie jestem do konca pewna czy moje podejscie jest zle czy dobre dlatego prosze o inne opinie bo moze i mam nadzieje ze ja sie myle

lilith_84 a btw : co to jest drugi ojczysty język ..omg To język ojczysty drugiego rodzica...omg:O

widze ze schodzimy z tematu powinnam zalozyc temat typu, mam rodzicow z roznych krajow, jeden jest polakiem a drugi powiedzmy wlochem wychowalam sie w we wloszech i uzywalam jezyka przez cale zycie ale tez znam dobrze polski, moze nie na tyle dobze bo moja ortografia jest bardzo zla, wiec ktory jest moj jezykiem ojczystym i jak mam je nazywac.... naprawde nie zalezy mi ta komentarzach na ten temat chce wiedziec cos iwcej o opini na temat mojego chlpaka prosze

fev nie jestem idiotką brak logiki w tej wypowiedzi, dlatego to podkreśliłam ....widac nie tylko dla autorki to nie jest oczywiste ..omg:O

yellow...> nic sie nie bój dzieciaki do 4-g- , lub 5-go wszystko przyjmuja jako oczywistość (i mówię tu o zdrowych zachowaniach) . wszystko jest ok. nasza nagość jest dlka nich naturalna . z drugiej strony lepiej tak , niz potem , wielkie zaskoczenie . ojej , mama ,lub tata mają tam włosy .

takie oninie naprawde poprawiaja mi humor, najgorsze jest to ze jestem po rozmowie z moim chlopakime i troche na niego naskoczylam ze to nie normalne, i ze powinien przestac, i on chyba sie martwi ze ja mysle ze to ma jakies podloze sexualne... chyba zaraz go przeprosze... poprosilam go zeby spytal swojej bylej zony czy to ok, bo ona jest nauczycielka w szkole dla dzieci wiec jako pedagog bedzie miala dobra opinie na ten temat

yellow...> ja tez tak na swojego kiedyś naskoczyłam .. teraz trzeba to załagodzic . no kurde nasza wpadka . nadpobudliwość / :(

jankesa dzieki za wpisy , poprawiasz mi humor, naprawde mnie to zmartwilo i mam nadzieje ze zle myslalam

napewno żle . to nie są goryle . my tez tulimy całujemy i głaskamy po pupie nasze dzieciaki jak sa małe . i czy ktoś sie zboczeń doszukuję w matczynych odruchach. za bardzo to całe pedofilstwo na nas matki wpłyneło . TATUŚ i spytaj córke kogo kocha najbardziej . "TATA' :D