Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pea sorela

Za cholerę nie mogę kupić sobie butów zimowych

Polecane posty

Gość Harika
Dyrektore może i buty z CC to nie najwyższe loty, ale z braku laku pod spodnie gdzie widać tylko czubek i nieco obcasa to jest ok. Poza tym identyczny model z tego samego koloru skóry i z tym samym obcasem widzialam w Quazi i Tamaris. Wzielam te z CCC bo tamte sklepy tez mnie nie przekonują a po co mam placic 50-100 zl wiecej skoro i tak kupie w koncu jakies oficerki :)

Gość Harika
I jeszcze o Ryłko....dla mnie ich skóra jest nie do przyjęcia. Buty są twarde, mają sztywną grubą skórę, są masywne, mają brzydkie noski i obcasy. Dawno temu mierzylam tam jakies buty, ale od tamtej pory tam nie wchodze.

Gość co za bzdura bleee
prosze nie sugerować sie loginem ;) a ja mam buty z baty - fantastyczna gruba, ale mięciutka skóra , nieprawdopodobnie wygodne i miałam farta - ostatnia para więc przeceniona z 650 na 380 :D

Gość co za bzdura bleee
a ccc bardzo lubię, prawie wszystkie buty, w tym 3 pary kozaków z ostatnich 2 lat mam właśnie Lasockiego i ze wszystkich jestem bardzo zadowolona.

Gość gawinka
Ja rok temu wyprobowalam markę SOREL dla mojego dziecka i sprawdziła się w 100% w tym sezonie chce kupić kolejne, o te: http://www.paradopary.pl/shila-0 Jakie macie doświadczenia jesli chodzi o SOREL bo mam tylko jedna parę a zastanawiam się nad Ukalą od EMU?

Gość o rany julek
nie kupujcie w CCC, koszmarny syf