Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes@

tabletki anty.. help!

Polecane posty

witam was dziewczyny. Skończyłam w czwartek 3 opakowanie tabletek anty. ostatnio miałam krwawienie w pon czyli powinnam miec chyba dzisiaj?? a nie mam .. kochałam sie z chłopakiem 2 razy bez gumki(używamy gumek bo mamy po 17 lat wiec wiecie..) i sie martwię czy coś sie nie mogło stać.. w prawdzie mam od popołudnia taki brazowy sluz ale nic poza tym..;/ myślałam ze z tabletkami krwawienia beda zawsze tak samo..

Gość asdfg
no w sumie krwawienie przeważnie wystepuje w tym samym dniu,ale odchylenia jednodniowe a nawet dwudniowe moga sie zdazyc,tym bardziej ze juz coś zaczyna sie dziac.Także czekaj cierpliwie napewno jutro już sie na dobre zacznie.

dzieki.. niby do 3 miesiecy powinno sie ureulowac wiec nie bede panikowac bo to raczej nie pomoze

ja nie miałam krwawienia od razu-po 2, 3 dniach od ostatnie tabsy. Przecież krwawienie ma być w trakcie przerwy, a nie na drugi dzień -to nie jest pwoiedziane

juz myslalam ze cos jest nie tak bo slyszalam ze zawsze w ten sam dzien musi byc.. i do 3 dnia przerwy

Gość a.owszem
spoko. jutro na pewno dostaniesz - ja nigdy nie wiem, czy dostane w czwartek czy w piątek ;)

Gość a.owszem
--> life tastes great! nie zrozumiałaś ;)

Gość a.owszem
agnes- ja mam zawsze w 4 albo 5 dzień przerwy - nie musi być do trzeciego dnia

bo mi kolezanki nagadaly ze MUSI i zaczelam swirowac.. dzieki wielkie:) a tabletki brac normalnie zaraz jak sie przerwa skonczy obojetnie czy dalej bd krwawienie np?

Gość a.owszem
7dni przerwy i kolejne opakowanie, niezależnie czy krwawienie jest nadal czy go nie ma :)