Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak mi sie podoba mocno

JAK ZDOBYC KOBIECIARZA???

Polecane posty

Ten kobieciarz jest moim dobrym kumplem i wiem jak traktuje laski ale ja juz nie chce byc tylko kolezanka! Jest swietnym facetem i wiem, ze gdyby sie zakochal zrobilby dla dziewczyny wszystko! Co robic? wyznanie uczuc wprost odpada!!

Gość a ja mam takie pytanie
spoko, niech kopnie ja w dupe, popłacze i bedzie wiedziec co w zyciu jest wazne.

nie rozumiecie ja go tak bardzo lubię że nawet nie przerażają mnie plotki które chodzą po całej szkole że misiek ma syfa, podobno zaraził się od k.urwy co stoi na stacji pod miastem, bierze 10 zł za loda, cóż taki z niego kobieciarz ale jak w niego wierzę!

Haha to zeby mi kolezanki zazdroscily mam gdzies bo i tak mi wszystkiego zazdroszcza:) Dobra nie bede prozna. Chodzi o to, ze ja wiem jaki jest naprawde i nie jest zlym facetem porostu nie szanuje kobiet ktore same siebie nie szanuja!

zresztą nie ukrywam że ważny jest dla mnie seks, a on podobno uwielbia lizać stopy, nakłada na nie bitą śmietanę i ssie każdy palec po kolei. może na moje giery też się skusi, tzn mam nadzieję bo marzę o takim przeżyciu ale mój drugi palec od stópek jest dłuższy o 2 cm od pierwszego ale chyba prawdziwego kobieciarza to nie przerazi co ?

Gość Prosta odpowiedź
Nie zdobywać i zapomnieć.

Gość swwww
też mam takiego kolege, ale nie chce go zdobyć, chociaż bym mogła z palcem w nosie ;D

Gość tfddgdf
zniszczy cie kobieto - bo bedziesz musiala go wszedzie szpiegowac i usidlic - a to ci pozre mase nerwow - a ten frajer i tak bedzie ruchal, czy prostytutki czy inne laski po kryjomu splodzisz dzieciaka i cie oleje albo bedziesz jedna z wielu uciekaj - wiem co pisze bo mialem do czynienie i mam z tego typu przypadkami i wiem co sie dzieje