Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Czy trądzik to dyskwalifikacja chłopaka/mężczyzny?

Polecane posty

Czy waszym zdaniem drogie panie, trądzik na twarzy mężczyzny to absolutna dyskwalifikacja w oczach kobiety jako partnera życiowego, partnera seksualnego czy nawet zwykłego przyjaciela?

Gość Rubense
o tak. Dla mnie nawet choćby był bogaty jak szejk arabski, inteligentny, oczytany, szarmancki, a do tego zbudowany jak Apollo - jak ma trądzik na twarzy to koniec i kropka.

Gość Rubense
a jako przyjaciel to absolutnie. Jakto zwierzać się z problemów komuś, kto ma trądzik? Nie nie nie i jeszcze raz nie!

Gość HelpYourSelf
sam wiesz

Gość Dla mnie nie
jednak warto iść do dermatologa. Trądzik to choroba jak każda inna.

Gość Dla mnie nie
jestem kobietą w razie wątpliwości;)

Gość HelpYourSelf
Stalingrad widziałem niezle laski z takimi gościami z trądzikiem wiec niektórym to chyba nie przeszkadza to tak gwoli pocieszenia

też nie lubię czegoś na twarzy dlatego bylem nerwowy kilka lat temu teraz nie mam z tym problemów ale i tak nie wycieram twarzy ręcznikiem co jest w lązience tylko papierowym albo prosto z szafy, nie macam się po twarzy bo ręce z reguły są brudne

cześć Stalingrad...Jeszcze żyjesz;? A odpowiedz na Twe pytanie:to zależy...czy jest bardzo widoczny,czy mniej.. Medycyna poszła do przodu są jakieś środki czy specjalne mydła powodujące poprawę skóry...

e sa podobno jakies lasery czy inne zabiegi a jak nie pomoże to będziesz musiał używać jakiegoś podkładu lub pudru

Zlekceważyłem to sobie. Nie będę walczył na siłę o względy pań. Koniec z robieniem ze skóry poligonu. Jak się jakiejś spodobam jaki jestem ... jej szczęście.

To po co pytasz? A jak traktujesz swą twarz jak doświadczalnego królika i ja tylko męczysz to daj skórze odetchnąc i zaakceptuj ten stan..

Gość moni___a_
naprawdę dobry lekarz i po trądziku nie będzie śladu, z tego co wiem są maści, antybiotyki i szybko wszystko znika

to zależy jak bardzo zaawansowany est ten trądzik. Owszem jesli przyszloby mi kogos takiego pocalowac to moze i bym sie wahala ale zeby kogos poznac czy z nim rozmawiac to nie tak wiec mysle ze gdybym poznala kogos z tradzikiem, spodobalby mi sie tak caloksztalt to nawet calowanie byloby przyjemne :)

Gość obrzydza mnie tradzik
zrob cos z tym bo ciagle tu pierdolisz o tym na forum:O:O

Gość kobieta85
Idź do lekarza, nie pocałowałabym faceta z pryszczami, a ropne to już masakra, ohyda na maksa.

Gość kobieta85
Ty w ogóle nie byłeś u dermatologa z tego co widzę, skoro nie wiesz co to pryszcze ropne. Boże gdzie tacy się uchowali...Won do lekarza.

Gość kot13
paskudna sprawa chłopie :D

Byłem u trzech dermatologów. Dwóch prywatnych i jeden publiczny. Jeden powiedział szczerze - musisz liczyć na łaskę swoich hormonów. I za to go szanuję.

Przepisywali mi silne antybiotyki, które dawałay huja. Niby czyściły twarz (ale przestawały działać), ale nie mam zamiaru niszczyć całego organizmu na lata.