Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeder

Podwójna penetracja - wzrost zainteresowania, fenomen zjawiska?

Polecane posty

Gość weeder

Tak się zastanawiam skąd zainteresowanie tym tematem, coraz więcej filmików na stronach erotycznych i topików na forach. Ogólnie temat trójkąta 2m i kobieta. Tak szczerze ile Pań o tym marzy? Ile chciało by tego ze swoim partnerem jeśli on byłby chętny? Może jakieś fantazje (takie które by z chęcią zrealizowały, mając np chętnego i otwartego na propozycje partnera). Zainteresowanych tematem zapraszam do dyskusji.

Prze pyszny .......>dobrze .ża za ,marzenia nie karaja CO >chuju Niemyty .

Gość va va bum
Bo to raczej bardzo podniecajace. Sama mam czasem takie mysli, zeby sprobowac i raz bylo juz nawet blisko. Boje sie tylko, ze z moim obecnym pratnerem nie zadaloby to egazminu bo zbyt zazdrosny jest

ja nie m,am nic przeciwko , tylko very chamskie podejście tego samca mnie podkórwiło . sama nieraz ide na taki układ z mężem , i jest fajnie we dwoje .

Gość Boratka
Mnie to nie kręci. Kocham jednego to sex tylko z nim.

Gość va va bum
Ja z poprzednim facetem mialam prawie taki "incydent" i to nas pozniej poroznilo i bylo jedym z powodow dla ktorego sie rozstalismy, wiec jesli tego sproboje to nie ze stalym partnerem.

Gość weeder
janeksa, możesz sie podzielić ewentualnie swoimi przeżyciami, jak to wygląda od strony kobiety?

nie , złe zrozumienie tematu . mnie wystarcza mąż do obu ::D :P Prze ...> ciesz sie ,że jestem kulturalna ,.

Gość weeder
Co za złamaś kasuje moje posty ?????????

Gość weeder
Pewnie jakiś podwójnie spenetrowany :-)

Gość weeder
ja pie,d,ole wejdzie taki złamas jak prze pyszny i będzie zaśmiecał topik swoimi nic nie wartymi uwagami, co siedzi w głowie takiego de,bi,la?! Nie możesz dać porozmawiać ludziom których interesuje ten temat tylko musisz wcisnąć swoje nic nie wnoszące 3 grosze? Zamiast się czegokolwiek dowiadywać z tego forum to się czyta durne wpisy zakompleksionych pryszczatych nieudaczników którzy siedzą z zwiędłą pałka w łapie i piszą takie durne posty.

prze.... gdybym szukała w twoim towarzystwie podejrzewam ,że ręka by mi odpadła . Daj sobie spokój chłopcze z molestacją przez internet , może tak ekshibicjonist w twoim przypadku TYLKO UWAŻAJ NA STRAZ MIEJSKĄ

Gość weeder
tak marze o tym. ty umiesz czytać ze zrozumieniem? szmat? czemu tak mówisz na osobe której nawet nie znasz? Nie sądzisz że ciekawsze byłoby te forum gdyby żaden tłuk taki ja ty nie zaśmiecał by topkiów i każdy kogo interesuje dany temat mógłby sobie spokojnie poznać opinie innych ludzi? I czy naprawde sądzisz że wale sobie konia? to tobie przecież sprawia przyjemność wypisywanie takich głupot. i tylko nieodgadnione niedorobione rejony twojego umysłu wiedzą po co to robisz.