Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek po cmentarzu

dzisiaj zauważyłem - kobietom nie wolno prawić komplementów

Polecane posty

Gość Marek po cmentarzu

One tego nie zauważają a co gorsza zlewaja takich co mówią im ze ładnie wygladają że je kochają,że są piękne i że ładnie są ubrane dzisiaj jak komplementowałem swoja dziewczyne ta zdawkowo i lakonicznie odpowiadała że normalnie wyglada że nie wiem o co chodzi Chciałem żeby poczuła sie wyjatkowo, myslałem że odpowie coś w stylu "dziekuje kochanie, ty zawsze jestes kochany albo to dla ciebie chce byc atrakcyjna" a ta moja NIC, chyba jeszcze focha strzeliła że ją skomplementowałem no i jak tu kurwa zrozumieć kobiety? Od dziziaj powiedziałem dosyć żadnych czułych słów, zero komplementów,żadnego kocham cie czy ładnie wyglądasz robię sie na zimnego chama, niech ma to co chce no zjebała mi dzien cały,o co jej kurwa chodzi odpowie mi jakaś kobieta?

Gość bo kobiety kochaja
chamów nie ciapciaków co im słodzą

Gość lampa na biurku
nie mam pojęcia, o co jej chodzi. Chcialabym byc na jej miejscu, miło usłyszec takie słowa. Może była na Ciebie zła i dlatego w taki sposób zareagowała.

Gość spierdajaj :papa
spierdalaj buraku

Gość Marek po cmentarzu
nie była zła,nic z tych rzeczy po prostu mówie jej że swietnie wygladasz,ładnie ci w tym płaszczu a ta : no normalnie nie wiem o co ci biega? ja zdziwko,mówie milcze nic sie juz nie odzywałem i sobie przysiegłem żadnego czułego słowa z moich ust nie usłyszy, żadnego komplementu a jak zapyta czy ładnie jej w nowej fryzurze czy ciuchu usłyszy ode mnie : TO BEZ ZNACZENIA

Gość 22:19
a ja jestem kobietą i jak mój facet mi komplementy prawił, to skromnie mówiłam, że dziękuję, ale normalnie wyglądam i nie było mi to potrzebne, to teraz nie robi tego wcale i jest zimnym chamem i widze jak było mi to potrzebne ;P kobiety same siebie nie rozumieją.

Gość Marek po cmentarzu
22:19 A JAK MYSLISZ? obrac drogę chama? wydaje mi sie że za duzo jej słodze i mówie jej czułych słow moze sie znudziła tym?

Gość odpowiadam zatem:
Bo wiesz, Człowieku-Pipo, takie rzeczy mówi się kobiecie na co dzień. To zdawkowe komplementy, które, nawet jeśli sa prawdziwe, nic nie znaczą. Sorry, ale żeby coś było coś warte, to trzeba się postarać, żeby było.

Gość adasfasf
moze wziela to ze do niej sie pucujesz badz cos od niej chcesz , kobiety troche glupio sie czuja i nie wierza jak ktos im mile slowa prawi

Marek po cmentarzu Nie wiem sama, ja sie czuje nieszczęśliwa jak mój chłopak mnie olewa, tylko, że on to robi od roku. Bądź jakiś czas zimny, to zobaczy co straciła i następnym razem doceni, że jesteś cud facet, kochany, czuły itd.

Gość dżdżownica.-
hehehe, dąsasz się jak dzieciak raz się tak zachowała, a Ty już snujesz plany zemsty na przyszlość, ja jak byłam mała i mama mnie zdenerwowała to też zawsze sobie myślałam, że już się nigdy do niej nie odezwę, to zobaczy, albo najlepiej ucieknę z domu! :P daj dziewczynie spokój, może miała zły dzień? a jeśli serio zrobiło Ci się przykro i poczułeś się niedoceniony, to mogłeś jej zasugerować w żartach, że spodziewałeś się bardziej entuzjastycznej reakcji :P nienawidzę, jak ludzie nie mówią, co im lezy, tylko strzelają głupie fochy

Gość Marek po cmentarzu
ale własnie te komplementy mówie jej codzien i wydaje mi sie że to za duzo i ja zmuliło ? nie wiem? co radzicie?

Gość Marek po cmentarzu
22:19 tez tak mysle żeby być chłodnym wobec niej nie komplementowac nie mowic ze ja kocham nie chwalic zrobic zlewke na jej osobe to moze sama zacznie sie starac o te miłe słowa aha jestem z nia juz 3 lata wiec sie znamy dobrze

Gość Marek po cmentarzu
dzdzownica to juz z szóśty raz sie tak zachowała teraz wybuchłem i sie was radze co mam robic

ja z moim 2,5 roku, tylko żebyś sie w tej metodzie zimnego drania nie zatracił, bo Ci zostanie tak jak mojemu i Twoja kobieta bedzie musiała walczyc o każde miłe słowo :)

Gość Marek po cmentarzu
dzdzownica ale jaj własnie powiedziałem w żartach ze fajnie i miło by było jak na taki komplement odpowiedziała bys mi miło albo chociaz dała buzi w usta policzek czoło a ona : przesadzasz no kurwa wkurwiłem sie, to sie zdarza czesto dzisiaj przesadziła

Gość Marek po cmentarzu
22:19 wiesz wolałbym żeby walczyła o te słowa niz je zbywała Inne nie moga sie doprosić o takie słowa a ta moja ma focha ze jej tak miło mówie no i jak was tu zrozumiec? pieprze bee zimnym nie okazujacym uczuć facetem zobaczymy co z tego wyjdzie?

Gość dżdżownica.-
po mojemu to musiałeś jej ciągle to samo mówić :P możesz ją komplementować nawet codziennie, kobiety uwielbiają słyszeć miłe słowa od ukochanych, ale postaraj się być w tym kreatywny

A może te komplementy mówiłeś za często??? Bo jak coś jest nadużywane to traci na wartości.

Gość odpowiadam zatem:
Dlatego mówię - postaraj się. Nie karm jej byle gównem na co dzień. Nie mów jej w dniu, który być może jest dla niej smutny, że "ładnie wygląda". Raz na trzy dni przytul ją mocno, nawet podczas spaceru czy podczas zakupów, i powiedz, że ją kochasz. Raz na trzy dni zachwyć się jakimś drobiazgiem. Np. ładnie pomalowanymi paznokciami, czy coś z nimi robiła, wcześniej nie widziałeś, jakie są zadbane. Wybierz sobie ulubioną część jej ciała (tylko nie biust/pupę) i komplementuj do upojnej, w różnych sytuacjach, np. Jak twoja szyja pięknie wygląda w obramowaniu tej czerwonej koszulki, ten kolor podkreśla jej cudowny kolor. Ta szyja sprawia, że wyglądasz tak po królewsku, nie to, co te baby z głową przytwierdzoną do tułowia. Pierwsze, co ci się w niej spodobało, to ta szyja. Czasem, kiedy śpi, nie możesz się napatrzec, jak pięknie linia jej szyi układa się na pościeli i cudnie harmonizuje z resztą jej wspaniałego ciała. I tak dalej, i tak dalej. Tak trudno kilka takich rzeczy wymyślić? No sorry, ale nie wierzę, albo masz laskę w dupie, albo jesteś leniwy, albo pusty jak butelka po piwe.

Marek no jak to co? bedzie sie sama prosiła, ja też tak robiłam, a teraz mam to już gdzieś, chociaz mi tego brakuje, ale nie będę sie poniżać i tak sie związek kiedyś pewnie rozpadnia, bo sie rzeczy na siebie nakładają + żal itd.

Gość dżdżownica.-
poza tym rzeczywiście wydajesz się być odrobinę przewrażliwiony :) nie przejmuj się tak może ona rzeczywiście też mogłaby się bardziej wysilić rób jak uważasz, możesz zastosować swoją metodę, byle byś nie przekombinował

Gość Marek po cmentarzu
dzdzownica kreatywny w mówieniu miłych słow tzn jak ? wytłumacz?

Gość Marek po cmentarzu
dzdzownica moze i jestem przwrazliwiony ale to juz którys raz z kolei jak ma w dupie moje komplementy kocham ja ona kocha mnie ale kurwa mac chciałbym widziec ze to co robie i to co jej mówie ma odzwiek ona jest jakas zimna i powsciagliwa w uczuciach tez mi mówi że mnie kocha itd seks udany w 100 % procentach ale te jej zajawki doprowadzaja mnie do spazmów czy ona nie moze byc normalna?

Gość Marek po cmentarzu
do odpowiadam zatem ja tak robie jak tak pisze i mówie ale ona i tak tego nie docenia Myslisz ze sie nie staram byc oryginalny? Myslisz ze nie staram sie jej zaimponowac? staram sie tylko uwazam że ona jest jakas inna? Inna kobieta by to doceniła mnie sie zdaje ze ona nie umie okazywac uczuc

Gość odpowiadam zatem:
Aha, jeb moje rady. Niby zajęty, a już próbuje wyrywać w necie. No to współczuję lasce...

Gość odpowiadam zatem:
No nie wiem, mój facet dostałby ode mnie zjebkę za taki gówniany komplement "Ładnie wyglądasz". Co to w ogóle za "komplement"?

Gość Marek po cmentarzu
nie chce mi sie rozwijać ale to ładnie wygladasz trwało minute i było naprawde miłe dla niej a ona mnie zlała :O

Gość odpowiadam zatem:
A może jej było smutno? Albo zdała sobie sprawę, że jest pusta, skoro się stroi na cmentarz, żeby się popisać, jak na wybiegu? :P

Gość Marek po cmentarzu
odpowiadam zatem: kogo próbuje wyrwac w necie? cos ci sie pomyliło chyba ja nikogo nie chce wyrywac kocham swoja dziewczyne tylko nie wiem jak ja zmienic mam by okazywał mi uczucia i na komplementy nie reagowała złością umiesz mi pomóc oprócz wypisywania co to mam niby robić jej co 3 dni?