Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuuudentkaa

antykoncepcja

Polecane posty

Gość stuuudentkaa

czy od tabletek antykoncepcyjnych przybiera się w cyckach ?;d

Gość annannannann
Rzadko i nieznacznie (1-2 cm, czyli miseczka), bardziej prawdopodobne są problemy z tyciem w okolicy ud oraz cellulit.

Gość stuuudentkaa
mhm rozummiem .. bo coś obiło mi się o uszy ostatnio i chciałam się upewnic :) niedugo zacznę brac tabletki i chcę jak najwięcej wiedzieć na ten temat ..

Gość anetkaaaaaaaa
jakie jest prawdopodobieństwo zajscia w ciążę kiedy chłopak skończy w Tobie.. ?

Biorę tabsy od ponad 2 lat, mój facet PRAWIE zawsze kończy we mnie (chyba, że jest to np. zabawa stricte oralna) i jest ok, ciąży ni widu ni słychu :P

Gość dla Anetki
00:45 [zgłoś do usunięcia] anetkaaaaaaaa jakie jest prawdopodobieństwo zajscia w ciążę kiedy chłopak skończy w Tobie.. ? odp.: Zapamiętaj: 11 dni przed spodziewaną miesiączką to dni niepłodne, pod warunkiem, że okres się nie przesunie. Pierwszy okres niepłodności możesz już sama wyliczyć znając ilość dni krwawienia. Więcej możesz się dowiedzieć w necie pod hasłem: Fizjologia i filozofia seksu i Antykoncepcja, 🖐️👄

Gość jaaa pieeeerr
pszy takiej kolumbrynie by mi nawet nie stanął, buaaahhha!!!!!!!!!

Gość ogólna uwaga
do wszystkich normalnych kobiet, czyli tych, które planują założyć normalną rodzinę i mieć dziecko/dzieci: z antykoncepcją hormonalną wstrzymać się do momentu urodzenia dziecka/dzieci, gdyż a.h. można tak rozregulować układ hormonalny organizmu, że można nie mieć dzieci w ogóle!!!!!!!!!! A małżeństwo bez dziecka/dzieci, to martwe małżeństwo i nietrwałe!!!!!!!!!!!!!!!! Na A.H. mogą decydować tylko, za przeproszeniem, tzw. kobiety lekkich obyczajów, pracujące tą częścią ciała. I wcale nie jestem moherem, dlatego uwagi typu debil/lka będą nietrafne.