Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama klaudii

z dzieckiem na kanary w styczniu

Polecane posty

mamusie czy któraś była z 19 miesiecznym dzieckiem ? pogoda powinna byc ok. ani za zimno ani za ciepło ale jak to w praktyce wygląda?

Gość w praktyce wyglada to tak
ze bedziesz latac za bachorem i zaqmiast wypoczac to bedziesz marzyc o koncu dnia. wakacje i dzieciar to wzajemnie wykluczajace sie slowa. zostaw dzieciara u rodziny i jedz na wakacje. w przeciwnym razie to strata kasy, czasu i nerwow.

Gość masz racje poprzedniczko
z dzieckiem nie wypoczniesz! ja pojechalam w gory z 2 latkiem i plakalam ze mam spaprany urlop. ale jak chcesz to jedz. Ale o beztroskim wylegiwaniu sie na plazy zapomnij.

Gość zona ...........
oczywiscie ze jedz! Za dzieckiem bedziesz biegac jeszcze bardzo dlugo wiec masz do tego czasu zrezygnowac z wakacji??!! NIGDY W ZYCIU!! A tam ''bieganie'' bedzie napewno odpoczynkiem;) zycze udanego urlopu;)

Gość hmmmm dziwne mówicie
jakos nie mogłabym wypoczywać ze świadomoscią ze moje dziecko jest pare set kilometrów ode mnie.....ja jade w grudniu i mój mały ma 13 miesięcy i juz nie moge się doczekać jak będziemy sie kąpać w basenie, w morzu i lepić zamki z piasku itp. ja uwielbiam spędzać czas z moim dzieckiem i wcale nie uważam że urlop i dziecko sie wykluczają. wszystko zależy jakie Wy jesteście co lubicie robic i jakie są Wasze dzieci.

Gość hmmmm dziwne mówicie
a gdzie dokładnie jedziecie?? sprawdzałas pogodę??

mi raczej chodzilo o jakies miejsca restauracje plaze itd. ktore polecacie co do zostawienia malej w domu to nawet nie ma takiej opcji zawsze z nami jeżdzi ( lata) na ur;op i zawsze sie swietnie bawimy sami ; wyszalelismy sie przed jej pojawieniem sie w rodzinie :)

Gość a dlaczego tak?
a czemu ma od razu zezygnowac z wakacji? jak moj syn mial rok pojechalismy z mezem na wakacje sami.

Gość a dlaczego tak?
a chyba ze tak, bo my z mezem sie nie wyszalelismy przed dzieckim, pojawilo sie bardzo szybko ;)

Koleżanka była z takim małym szkrabem i wróciła bardzo zadowolona, nie było żadnych problemów. No poza takim, że mała się pod koniec przeziębiła i urlop się przedłużył :)