Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adgjm

Jestem w ciazy?? Pomocy

Polecane posty

Gość Adgjm

Kochalam sie z chlopakiem 9 pazdziernika a okres powinnam dostac 25 pazdziernika. Juz 8 dni sie okres spoznia! Boje sie zrobic test

Gość hmmmm dziwne mówicie
mamy go zrobić za Ciebie?? czy co??

Gość Adgjm
Najpierw wole sie spytac czy ewentualnie moglabym byc

Gość ryhrhryhryh
Jeśli ci to pomoże, to też się boję o to samo. Jeśli dziś nie dostanę okresu to zrobię test. Ja z nim zwlekam bo mam tak mało kasy, że nawet na test mi żal a co dopiero na wychowanie dziecka.

Gość Adgjm
Zadnej dyskoteki.

Gość następna naiwna
:P było sie zabezpieczyć:P ale z drugiej strony to dobrze bo mamy mały przyrost naturalny:) ktoś musi pracować na moją emeryture:P

Gość ryhrhryhryh
Co do ciebie to byłaś blisko środka cyklu. Możliwe że zaszłaś. A nie zabezpieczaliście się? Cholea... co to za kraj gdzie z powodu pomyłki co do swojej fizjologii lub z powodu braku pieniędzy na antykoncepcję zmusza się kobiety do rodzenia lub do łamania prawa i dużych wydatków?

Gość Adgjm
Pomaga mi to.. Najgorsza jest ta niepewnosc. Moj facet chce dziecko ale ja nie jestem jeszcze gotowa. Pobolewaja mnie jajniki i mam wzdety brzuch ale wciagac go moge. Moze sobie wmawiam ciaze..nie wiem :(

Gość Adgjm
Bez zabespieczenia. Ja wiem ze on mnie nie zostawi ale sam fakt ze jestem w ciazy troche mnie przeraza. Mam nadzieje ze nie jestem

Gość ryhrhryhryh
Trzymaj się! Będę tu zaglądać. Daj znać co i jak! P.S. Ja jedno dziecko mam. Wiem więc że... równie dobrze mozna nigdy nie być przygotowaną a najlepszy czas może nie nadejść. Czasem równie dobrze jest więc po prostu urodzić. Ale ja akurat szukam teraz w sieci co robić najskuteczniej, gdy nie chce się ciąży.

ile masz lat? Chyba niezbyt dużo...chorowałaś ostatnio, brałaś jakieś leki, antybiotyki? miałaś dużo stresów? wcześniej regularnie miesiączkowałaś?

Gość ryhrhryhryh
Pocieszam się jeszcze tym że nie mam tak jak w pierwszej ciąży: nie biegam co chwilę do toalety. U mnie mianowicie to opuchnięcie narządów wewnętrznych i co za tym idzie, nacisk na pęcherz i parcie na mocz, było pierwszym objawem.

Gość xdscdcdcsd
widac po ryju, ze nie mozesz

Gość Adgjm
Eh

Gość Adgjm
Mam 18 lat i nie choruje. Mam nie regularne miesiaczki. A sluz ma cos do ciazy?? Jezeli tak to jaki jest w ciazy?

Gość Adgjm
Up

nie przejmuj sie narazie... ja tez tak miałam kiedyś... 2 tygodnie mi sie spóźnił okres i juz sie nawet pogodziłam z myslą ze bede miała dziecko, a tu nagle okres... masz regularne miesiaczki?? zabezpieczaliscie sie?? sama pomysl czy jest taka mozliwosc bo jesli sie zabezpieczaliscie to nie powinnas byc w ciąży

Gość exadzx
podaj date ostatniej miesiaczki

Gość Adgjm
Mam nieregularne miesiaczki. Kochalismy sie bez zabezpieczenia. Ostatnia miesiaczke mialam 25 wrzesnia i trwala 4 dni

wiec narazie sie zbytnio nie przejmuj. zrób test juz teraz ci powinno wyjsc... Możesz być w ciazy... jak sie nie chce dziecka to trzeba sie zabezpieczac, nie mozna liczyc na to ze sie uda...

Gość Adgjm
Nie no super po prostu:(

nie chce ci pisac zebys zła była, ale po prostu jesli sie nie zabezpieczyłas to jest to najprawdopodobniejsze... zrób test i bedziesz pewna juz...

Gość bvdtv
no to idealnie trafiłaś w przypuszczalny okres płodny, pewnie że możesz być w ciąży. Poleć do apteki, poczekamy na wynik. Możesz zrobić nawet teraz w południe.

Gość Adgjm
Jak sie odwaze to kupie dzisiaj test

test ciążowy w Rossmanie 5,99zł, wiedza czy jest się w ciąży - bezcenne...

Gość Adgjm
Musze sie nastawic na ciaze zeby pozniej test mnie nie zaskoczyl

Gość Adgjm
Boje sie:(

lec po test i nie bój sie... dziecko to nie koniec swiata... pomysl sobie ze mogło by byc gorzej... ciesz sie ze nie jestes chora albo co....