Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płeć_wiśni

szukam Maltańczyka

Polecane posty

Hej :) Czy znacie kogoś kto chce oddać do adopcji albo za symboliczną kwotę Maltańczyka? Moja córcia marzy o psiaku, zresztą ja też :P ale nie stać mnie na wydanie 1000 zł na psa, a na raty nikt mi nie sprzeda :P a w grę wchodzi tylko takie maleństwo bo na większego psiaka nie mamy warunków

Gość wygrany chłopak
handel ludźmi jest zabroniony, do tego nazywanie psami obywateli państwa Malta to nic ładnego

Gość ggggggggggggggggaaaaaaaaa
Pamiętaj, żeby to nie był pies płci męskiej. Bo twoja córka chciałaby mu zrobić loda.

Gość Boratka
Za symboliczną kwotę rasowego psa nie kupisz. Kundelki w schronisku też bywają malutkie

Gość ggggggggggggggggaaaaaaaaa
Czy chodzi ci o PSIAKA czy o PISIAKA ?

Gość jak zamierzasz go utrzymać
? będziesz karmiła go resztkami z waszego stołu? szczepienia, odrobaczanie, ewentualne leczenie bierzesz pod uwagę? Jak masz problemy finansowe,to odpuść sobie.

szukam od kilku dni i trafiają się ogłoszenia, że ludzie chcą oddać szczeniaki, z różnych powodów, ale zazwyczaj są nieaktualne, albo z drugiego końca Polski

Gość no to masz problem finansowy
:P

Gość Maltańczyk
odczep się ode mnie, ok? kup se lepiej pekińczyka:classic_cool:

Gość Boratka
Rasę wybrałaś bo wiesz dużo na jej temat i charakterystyka pasuje do Twojego trybu życia czy po prostu wygląd to jedyne kryterium? Jak Ci zależy to zbieraj kasę a jak uzbierasz to kup z rodowodem do tylko taki jest rasowy

wygląd to drugorzędna sprawa :) to oczywiste, chociaż nie zaprzeczam, że jest uroczy :) ja bym chciała większego psa, np labradora, ale nie mam warunków w tej chwili a to maleństwo pasuje do nas :) dużo już wiem o tej rasie i opiece nad tym maleństwem, poza tym uwielbiam psy!!!! gdybym tylko mogła to kupiłabym kilka :P