Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

jak sie mieszka z obca osoba?

Polecane posty

szukam mieszkania najlepiej pokoju 1 osobowego bo wlasnie rozstalam sie z chlopakiem i musze sie wyprowadzic Mam tylko problem bo samodzielne pokoje sa bardzo drogie i musze chyba zamieszkac w jakims 2 osobowym ale sobie tego poprostu nie wyobrazam! Zawsze mialam swoj wlasny pokoj w domu w ktorym nikt mi nie przeszkadzal? Powiedzcie prosze jak to jest mieszkac z jakas obca dzieczyna? Dodam ze jestem studentka ale dosc rozrywkowa a jeszcze po dzisiejszym rozstaniu nie zamierzam naprawde siedziec i rozpaczac w pokoju bo stracilam na to i tak juz 5 lat...

Gość turkusowy chochlik
Oj, nie zazdroszczę... Ja na szczęście mam własne mieszkanie i też nie wyobrażam sobie mieszkac z obcą osobą, nigdy nie wiadomo na kogo trafisz..

Gość Studentka z Polski
Najlepiej zamieszkaj z facetem z dużym ptakiem.

Gość Fafinette
a lubisz może kontakty cielesne ze współmieszkańcami? :classic_cool:

Gość wynajmowałam
u siebie w mieszkaniu drugi pokój, aby sobie dorobić. Niestety, ale 4 na 5 dziewczyn to były niesamowite bałaganiary i brudaski. Już nie wynajmuję, niby to "łatwe pieniądze", ale zniszczenia, zwyższone rachunki, strata czasu na sprzątanie i stracone nerwy nie są warte tych kilkuset dodatkowych zł.

Gość Migotka213
xD