Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pochlonietamyslami

faceci & night cluby

Polecane posty

Gość pochlonietamyslami

Do niedawna uważałam, że laski są głupie.. większośći z nich problemem są NIEdomalowane pazurki czy tez "kto z kim i dlaczego?" nigdy tego nie lubiałam.. nie przywiązywałam się zbyt do koleżanek, przyjaciółek.. zawsze uwielbiałam spędzać czas z kolegami, wiedziałam, że mogę na nich liczyć, podzielić się swoimi radościami czy też wypłakać się wiedząc, że mi ulży..Są cholernie szczerzy.. wiem że jeśli zrobie coś głupiego zjadą mnie, czasami zrównają z ziemią ale tylko po to aby mi coś uświadomić...jednak...nie mogę zrozumieć czegoś.. nie mogę zrozumieć czasem ich postępowania... a mianowicie: co sądzicie o dziewictwie? czekacie z tym aż znajdziecie miłość swego życia czy to dla was po prostu śmieszne.. i robicie wszystko aby się tego pozbyć?? otóż mam znajomych ( mówię o tej brzydszej płci ;p ), którzy nie mogli sobie poradzić z tym że mimo młodego wieku ( 18-25) lat są prawiczkami!!! większość z nich marzyła o miłości swego życia, i o tym że to właśnie z nią to przeżyje... wiem, bo marzyli, opowiadali iwg.. ;/ jednak większość z nich bała się kompromitacji i mimo, ze nie o tym marzyli skorzystali z usług prostytutki ;/ jedni się cieszyli, że im ulżyło bo wiedzą na czym rzecz polega a drudzy żałowali... no ale cóż ( co sie stało to się nie odstanie) ;/ sama nie wiem co mam myśleć.. czy Oni po prostu tak już mają?? czy jeśli już raz skorzystali z tych usług wrócą tam poniownie prędzej czy później?? co myślicie?? pozdrawiam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować