Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jestt??

Dlaczego trafiam na facetów którzy chcą tylko seksu???

Polecane posty

Gość dlaczego tak jestt??

Chcialam kogos poznac wiec zapisalam sie na kurs jezykowy - prawie sami licealisci :O wiec szukalam dalej ,oczywiscie dyskoteki omijam szerokim łukiem. Chyba za stara na to jestem(25lat) i nie moj typ towarzystwa. Na studiach nikt o zadnym powaznym zwiazku nie myslal, moze taki kierunek specyficzny ? Moja jedyna nadzieja byla Sympatia - najwiecej ludzi ... Spotkalam sie z 5 panami. Nie bede nikogo oszukiwala,ze patrze na wyglad konkretnie twarz... Od poczatku dwuznaczne sugestie, po drugiej randce dziwne propozycje , i w koncu pytanie wprost czy chce ''tego'' :O Ci mniej przystojni ,znow nie mieli nic do powiedzenia. niesmiali, zero zainteresowan - po jednym spotkaniu koniec...

Na Sympatii nie ma co szukać. Desperacja tam siedzi.

sluchaj panowie sa od tego aby być przyczynkiem rozmnażania sie.Jeśli nie odpowiada Ci ta formuła i szukasz namiętnego uczucia,musisz pomęczyć sie aby znależć takiego.

Nie obraź się, ale może poza wyglądem nie masz nic ciekawego do zaoferowania i dlatego tak cię traktują?

Gość gdgdgd
jak nie ma normalnych? przeciez ci niesmiali czy ci ktorych uwazasz ze nie maja nic do powiedzenia to wlasnie ci normalni ktorzy chetnioe by sie zwiazali a ci smiali to babiarze byle zamoczyc przeciez to normalne i oczywste ja nie rozumie czemu tu sie dziwic? zawsze tak bylo jest i bedzie ci niesmiali beda chciali zwiazku ci babiarze sexu tak jest i zkobitami atrakcyjne beda zmieniac facetow a nieatrakcyjne szukac jedynego szukasz jedynego - to nie sympatia przykro mi albo sam sie trafi albo wybor sex czy zwiazek i odpowiedni typ facetow koniec

Gość lustrzane odbicie
Oczywiście, że tak być nie powinno. Sex jest integralną częścią ale nie najważniejszą. Jak nie ma o czym gadać, to i seks się skończy. Niestety większość facetów myśli, że myśli. W głowie mają seks, bo to uwarunkowane biologicznie, ale nie tłumaczy wszystkiego. Niektórzy dobrze się sprzedają udając, że chodzi o coś innego. Trzeba jednak trochę docenić tych, którzy wprost się wyrażają. Przynajmniej są dosyć uczciwi. Niestety, to często kobiety nauczyły ich łatwizny

Gość jasfebelbviehlbvksdafjbfveas
Są 2 powody: 1. Olewasz tych nieśmiałych. Z nich trzeba wydobywać to, co najlepsze, a nie - napiszą ci nieśmiale co lubią, a ty już ich olewasz. Jest im trudniej nawiązywać kontakty i wiesz, nie tylko oni muszą się dostosowywać do rozmówcy, ale ty trochę do nich też. 2. Poza tym najważniejszym powodem jest pewnie to, że jesteś chuda jak szkieletor i płaska jak deska - na takie to faceci lecą tylko po to, by zaciągnąć do łóżka.

Gość Nivencja098
Daj sobie spokoj z sympatia...ja tez tam jestem (jeszcze) i nikogo normalnego tam nie poznalam. Jedni chca seksu, inni "sa jacy sa" czyli nie maja nic do powiedzenia...Lepiej juz byc samemu niz z takimi. A poza tym faceci na sympatii nigdy nie poprzestaja na jednej lasce - zawsze wydaje im sie, ze mogla znalezc jeszcze lepsza i w rezultacie kreca z kilkoma naraz. Ostatecznie nie wychodzi im z zadna, bo nie da sie zlapac kilku srok za ogon.

Gość bo kobietę trzeba przetestować
i olać dziewice, mohery, takie co "dałaby a boi się.....

Przepraszam bardzo ale z jakiej racji gdgdgd robisz z atrakcyjnych kobiet puszczalskie? "tak jest i zkobitami atrakcyjne beda zmieniac facetow a nieatrakcyjne szukac jedynego" to uwazasz ze atrakcyjne nie podtrzebuja milosci i stabilizacji tylko non-stop zabawy i adoracji? chyba ze za atrakcyjnosc uwazasz tzw "plastik"...