Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

drobna kobieta a motor

Polecane posty

Gość veressa

czy ktoś zna, lub jest drobną kobietką która jeździ na motorze. mnie od dziecka kręcą motory, chce zrobić prawko i myślę o zakupie motora. ale na przekład rodzina się ze mnie śmieje że jestem za drobna i nie dam rady nawet go przestawić. ważę ok 49 kg. motory odbiera się do wagi ciała kierowcy? na prawdę jestem za drobna na szosówkę nawet ?

Gość ronaldo di capo
kup sobie motora w kiosku ruchu za złotówke z groszami, fajna gazetka 🖐️ ps. chyba miałaś na myśli motocykl tak?

Gość Listopadowy Aniołek
Ja np. ważę 52 kg i też jestem drobna . Niedługo kupuje motocykl . Tak po cichu Ci powiem,że faceci lubią drobne kobietki na dużych maszynach :* . Trzymaj się cieplutko .

Gość latam fiaciorem
kup sobie poloneza, drobna kobitka w polonezie to jest dopiero seksi :classic_cool:

Gość motor
CO ZA IDIOTYCZNE PODEJŚCIE HAHAHAH faceci lubią drobne kobietki na dużych maszynach hahahah zwłaszcza wtedy, jak je rozwalają ;D baboo zrozum, że faceci lubią duże, szybkie maszyny, piwo i dupy które tańczą na zlotach!!! na nic nam idiotki uganiające się za nami na sprzętach!!!

Gość Listopadowy Aniołek
Autorka prosiła o opinię ' jak wygląda drobna kobietka na motocyklu ' i tak też jej odpowiedziałam .

Gość veressa
ja nie zamierzam się za nikim uganiać, szczególnie za jakimiś burakami , którzy myślą że jeździłabym tylko po to by się pokazać. moze oni tak myślą - bo oni tak robią. miałam komara jak byłam mała , ale psuł się , gasł więc poszaleć sobie na nim nie mogłam za wiele

Gość veressa
nie jak wygląda =-= chodziło mi o to jak to jest, czy daje rade, przestawiać motor, czy nie ma problemu z tym że jest taki ciężki, czy daje rade go utrzymać jak wpadnie na wyboje na odrodzę, by nie stracić panowania . czy specjalnie się dobiera jakiś lekki motor to wagi ciała.

Gość Listopadowy Aniołek
Owszem . Nie jeździ się po to, żeby pokazać się jakiemuś facetowi . Po prostu pytałaś czy znamy drobne kobietki i zasugerowałaś ' jak one wyglądają ' więc mówię Ci, że nie masz się czym przejmować . Jeżeli tylko jesteś w stanie utrzymać swój motocykl to w czym problem ?

Gość Listopadowy Aniołek
Więc kup sobie skuter Vespa , jesteś drobną kobietką więc będziesz na nim na pewno czuć się dobrze .

Gość Listopadowy Aniołek
Myślę, że to zależy . Drobna nie znaczy , że nie ma siły . To zależy od kobiety - jeżeli masz znajomego to niech da Ci się przejechać na swoim motocyklu . Zobaczysz wtedy czy pojazd ma za duże wymagania :) .

Gość veressa
dzięki wielkie nie myślę raczej o ścigaczu, tylko o szosówce jakiejś znajomego z motorem jako takiego nie mam

Gość Listopadowy Aniołek
To mam pomysł - idź po prostu do sklepu gdzie sprzedawane są motocykle ( używane również ) i zacznij się pytać itd. Pracownicy znają się - tak myślę - najlepiej na tym i pewnie Ci doradzą, jaki motocykl byłby dla Ciebie najodpowiedniejszy . Często proponują nawet przejażdżkę na sprzęcie

Gość black_tequila
Ręce opadają jak się czyta te kretyńskie wpisy...nie wiedziałam że jerzdze na motocyklu juz 4 lata tylko dla lansu...myślałam że lansują się kretyni na ścigawach jadących 200km/h w koszulce spodenkach i niekiedy w klapkach...cuż....troche szacunku do kobiet...Pozdrawiam założycielke tematu, sama jestem mała i trudno mi znależć 500 dla siebie...

Gość gość
wybierdalaj z tymi reklamami

Gość Martynaxx
Gdy tylko zaczęłam pracę na bardziej ugruntowanej pozycji zaczęłam myśleć nad samorozwojem. Uznałam, że w końcu przyszedł czas na spełnienie swoich marzeń. Wśród nich znajdował się własny jednoślad. Od dziecka marzyłam o pokonywaniu kilometrów za pomocą motorka. Zawsze kojarzyło mi się to z wielką przyjemnością oraz wolnościąiesci.bydgoszcz.pl/2018/03/06/realizacja-swoich-marzen-i-kurs-w-krakowie/]http://wiesci.bydgoszcz.pl/2018/03/06/realizacja-swoich-marzen-i-kurs-w-krakowie/

Gość gość
Mały motorek Yamaha 600 radian, w sam raz dla kobiet, na zlotach co chwilę jakąś pyta czy może się przymierzyć...