Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tkaninkakakakakakaa

Do osób które same obcinają sobie grzywki

Polecane posty

Gość tkaninkakakakakakaa

Obcinacie na sucho czy na mokro? Jak jest lepiej?

Gość nie za darmo
ja na sucho,degażówkami,ale ręka mi się zawsze trzęsie. mam prostą grzywkę. i chyba pójdę do fryzjera. zawsze widać jak ktoś sobie prostą grzywkę tnie nożyczkami. chyba, że ktoś ma zaciecie fryzjerskie. jak miałam na ukos cięłam sama. :)

Gość nie za darmo
znaczy najpierw normalnymi nozyczkami, a potem degażówki. ael wszystkie zwykłe nożyczki mam megatępe :o wiec wychodzi jak wychodzi :o

Gość upupupupupu
Ludzie przecież podcięcie grzywki kosztuje 5 zł!

Gość ku chwale ojczyzny
ja chodzę do fryzjera raz w miesiącu, bo nie mam czasu chodzić częściej, więc wiadomo, że prosta grzywka przez miesiąc będzie już zdecydowanie za długa. dlatego jeśli nie chce mi się tej grzywki ścinać do góry to sama robię poprawki tnąc na mokro :P

Gość ku chwale ojczyzny
przepraszam, za dużo myśli o ścinaniu :D "dlatego jeśli nie chce mi się tej grzywki spinać do góry", tak miało być.

Gość nie za darmo
wiem,ze kosztuje malo. ale ja cholera jasna, mam taki zapierdol i urwanie dupy,ze nie mam czasu., naprawdę. poza tym mam cholernie daleko do jakiegokolwiek fryzjera i zawsze jest mi tam nie po drodze ;) ost. obcinalam u fryzjera 4 wrzesnia i juz nic nie widze :o moze sie zmusze i pójadę :o

Gość tkaninkakakakakakaa
Ale mi zawsze fryzjerzy za krótko obcinają grzywkę i wyglądam jak dupa :O Więc wolę sama sobie obciąć raz na tydzień, dwa niż czekać ileś czasu aż grzywka odrośnie i będę wyglądać normalnie aż do anstępnej wizyty...:O

Gość Nokia 5610
ja sobie podcinam na mokro zawsze. :P