Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochlonietamyslami

faceci & night cluby!!! co sądzicie??

Polecane posty

Gość pochlonietamyslami

Do niedawna uważałam, że laski są głupie.. większośći z nich problemem są NIEdomalowane pazurki czy tez "kto z kim i dlaczego?" nigdy tego nie lubiałam.. nie przywiązywałam się zbyt do koleżanek, przyjaciółek.. zawsze uwielbiałam spędzać czas z kolegami, wiedziałam, że mogę na nich liczyć, podzielić się swoimi radościami czy też wypłakać się wiedząc, że mi ulży..Są cholernie szczerzy.. wiem że jeśli zrobie coś głupiego zjadą mnie, czasami zrównają z ziemią ale tylko po to aby mi coś uświadomić...jednak...nie mogę zrozumieć czegoś.. nie mogę zrozumieć czasem ich postępowania... a mianowicie: co sądzicie o dziewictwie? czekacie z tym aż znajdziecie miłość swego życia czy to dla was po prostu śmieszne.. i robicie wszystko aby się tego pozbyć?? otóż mam znajomych ( mówię o tej brzydszej płci ;p ), którzy nie mogli sobie poradzić z tym że mimo młodego wieku ( 18-25) lat są prawiczkami!!! większość z nich marzyła o miłości swego życia, i o tym że to właśnie z nią to przeżyje... wiem, bo marzyli, opowiadali iwg.. ;/ jednak większość z nich bała się kompromitacji i mimo, ze nie o tym marzyli skorzystali z usług prostytutki ;/ jedni się cieszyli, że im ulżyło bo wiedzą na czym rzecz polega a drudzy żałowali... no ale cóż ( co sie stało to się nie odstanie) ;/ sama nie wiem co mam myśleć.. czy Oni po prostu tak już mają?? czy jeśli już raz skorzystali z tych usług wrócą tam poniownie prędzej czy później?? co myślicie?? pozdrawiam...