Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

POWIĘKSZANIE/POMNIEJSZANIE PIERSI

Polecane posty

Nigdy bym się na to nie zgodziła bo nie muszę ani powiększać ani pomniejszać;-) Witaj Wcięcie, już widzieliśmy się u nijakiego Nightmare;-)

Idealny rozmiar to B. Nie masz racji ostry-meksykanin. Rozmiar C po 30-stce jest obwisły jak doje u krowy. A rozmiar B bardzo długo jest sexowny i śliczny.

Witaj nekromanta :) pytam osób ktory taki zabieg maja za soba :) a co do tego napisal meksykanin to sprawa indywidualna. Gdyby każda kobieta z rozmiarem A miałaby powiększać to znudzilyby sie te duże. Uwierz ze sa tacy którzy lubia male.

Ja mam rozmiar B i jestem zadowolona. A to czy ktoś powiększa czy pomniejsza to już każdego indywidualna sprawa. Jeśli czuje, że MUSI to ja nie mam nic przeciw takim zabiegom. Tylko głupotą jest jak ktoś to robi aby "dostosować się do panujących standardów mody". Wtedy to jest debilizm aby tak się okaleczać. Wcięcie-jeszcze wczoraj myślałam, że jesteś facetem;-) Sorry

Wcięcie: Bo mi się to często zdarza, że biorą mnie za faceta. Czasem jest to denerwujące. Chyba za jakiś czas wstawię swoją fotę w stopkę i się to skończy.

nekromana, tak jakos po nicku wyszlo zes facet. Skoro nie no to od teraz dziewoja pelna piersia a nawet dwoma. B powiadasz, nie wydaje mi sie - zdjecie albo nigdy nie uwierze w perfekcje tych cyckow.

meksykanin-perfekcyjne jest nie to co duże ale to co proporcjonalne. Ja mam 160 wzrostu, waga 46kg, figura typu klepsydra-więc do mojej budowy ciała rozmiar B jest idealny. Bo gdybym miała C to już proporcjonalna bym nie była.