Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregergerg

chłopak nie wykazuje iniciatywy;/

Polecane posty

Gość gregergerg

bylismy jak narazie na 2-ch randkach pierwsza to spacer+kawa---on zaproponował druga kino+obiad-moja propozycja teraz od tygodnia tylko smsy i rozmowy przez gg nawet nie zadzwoni chociaz mi sie zdarza do niego dzwonic(cholerne rownouprawnienie ale ok przezyje) twierdzi ze mu sie bardzo podobam ale...wczoraj zaprosilam go na spacer to powiedział ze nie moze bo siedzi u rodziny ok spoko dzisiaj napisałam czy chce sie spotkac w tym tyg on ze to zalezy ode mnie , ja ze własnie zapropnowałam spacer, on --cisza i zero odzewu powiedzcie szczerze ogolnie zawsze bylo tak ze na poczatku faceci wariowali i chcieli ze mna spedzac kazda chwile, tysiace propozycji kino, spacery, puby itp a ten jest zupełnie inny ne chce byc namolna takie mamy czasy ze i ja wyjde z propzycja czemu by nie...ale dziwnie mi ze zostałam olana w sumie,

Gość gregergerg
?

Gość komnhz
Facet poznany z internetu?

Gość lustrzane odbicie
No cóż...tak źle i tak niedobrze. Jeszcze nikt nie znalazł lekarstwa na złoty środek. Nikt też nie siedzi danej kobiecie w głowie, żeby wiedzieć czego chce. Masz odwrotną sytuację i może cię to jakoś intryguje, ale w sumie z relacji wynika, że faktycznie jesteś olewana. Chyba, że chłopczyna się boi odrzucenia i ofensywy

Gość gregergerg
tak z czata dokladnie

Gość gregergerg
moj byli mezczyyzni strasznie zabiegali o mnie a ten jakis zupełnie inny jest

Gość komnhz
Na 90% chce tylko seksu. Jak poznany przez internet,to prawdopodbnie leci na kilka frontow.

Gość gregergerg
no własnie jakby chciał seksu troche inaczej zachowywałby sie? cos pt. chciałby mnie widywac? a tego nawet nie czuje;/

Myślę, że nie jest Tobą zainteresowany. Gdyby zależałoby mu na spotkaniu z Tobą sam by teraz coś zaproponował. Przestań narazie do niego pisać. Zobaczysz czy myśli o Tobie poważnie czy odpisywał Ci ze zwykłej kurtuazji.

Gość komnhz
Jak ma wiele takich kolezanek jak Ty,tomu sie nie spieszy. Zawsze znajdzie sie chetna, a Ciebie trzyma w razie czego. Nie okresl sie,nie zabiega,ale kontaktu asekuracyjnie nie urywa.

Gość gregergerg
to nie jest tak ze on mi odpisuje...a ja do niego pisze w sumie czesciej jest tak ze to on nawiazuje ten kontakt, a jak wejde na chwie na gg zaraz dostaje od niego wiadomosci wiec co jest?

Gość komnhz
Facet jakby mu serio na Tobie zalezalo, to chcialby sie spotkac. NIE MYDLILBY CI OCZU !!!

A może po tych 2 randkach uznał, że mu nie pasujesz. Tylko nie wie jak Ci o tym powiedzieć.

Narazie poczekaj. Pisz z nim, zobaczysz jak rozwinie się znajomość. Może chłopak nie ma czasu w tym tygodniu, może mu nie zalezy. Powody mogą być różne.

Gość gregergerg
nie pasuje mu? to po co pisze ze bylo wspaniale i wogole piekna jestem itp?:D

A jeśli tak często odzywa się do Ciebie na gg to sądzę, że widzi w tobie kumpelę ale na pewno nie dziewczynę.

Gość gregergerg
moze tak w sumi byc;)no trudno wiec dalej szukam swojego ksiecia

Gość gregergerg
dobrze ze nie było seksu uff;p

Gość a ja bym na Twoim miejscu
teraz odpuscila z kontaktem na sile,tzn. uwazam, że sama nie powinnas sie odzywac. Wykazalas inicjatywe i wystarczy, teraz czekaj. Jak zacznie sie odzywac to odpisuj, aż wyczujesz, upewnisz sie o co mu chodzi,ale sama nie rób już nic, żeby podtrzymywać, albo rozwijać tą znajomość.

Gość ja nim byc
to w takim razie ja chcem zajonc mniejsce tego hlopaka. pujdziesz ze mnom na randke?

Gość a ja bym na Twoim miejscu
a może uznał, że nie ma u Ciebie szansy i jedyne na co byś mu pozwoliła to bycie Twoim kumplem, nie sądzisz?

Gość gregergerg
mozna wyczuc ze jestem zainteresowana nim;/ kazdy jeden by wyczuł

Gość ksionże z baiki
czy moge byc Twoim ksienciuniem?

Gość lustrzane odbicie
Dlaczego księcia a król nie może być? a konia ma każdy:)