Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna blondyneczka

Boje się anala :(

Polecane posty

Gość piekna blondyneczka

Gość jak sie boisz to po co
po co nad tym rozmyslasz. Przeciez anal to nie jest obowiazek ktory trzeba spelnic na pewnym etapie zwiazku zeby sie sprawdzic. Seks ma dawac przyjemnosc i robimy rzeczy, ktore sa dla nas przyjemne. Kiedys mozesz byc tak bardzo podniecona, ze zapomnisz o strachu i sama bedziesz tego chciala. Ale na razie, nie rozmumiem po co sie zmuszac.

"Ale na razie, nie rozmumiem po co sie zmuszac." Jak się pracuje w agencji to trzeba :D

Gość otoja87
jak się boisz to po prostu tego nie rób .. bynajmniej narazie..może jeszcze się przekonasz.

otoja87, musz ci zwrocic uwage. Nie bynajmniej tylko przynajmniej. To nie jest to samo.

Gość otoja87
dla mnie to samo

Gość otoja87
dziękuję:) jasne.. przynajmniej:P

Gość otoja87
podszywom dziękujemy! ja napisałam dziękuję. Jasne,że nie to samo

to niedobrze, bo to tak samo jakbys uwazala, ze "troche" znaczy tyle samo co "nic". Ten bardzo powszechny blad, ktory i ty popelniasz, dla osob inteligentnych bedzie powodem zeby cie sklasyfikowac jako wiesniare.

Gość otoja87
he he he" dal mnie to samo"- to nie ja:) rozumiem naprawdę i szczerze dziękuję:)

skoro się boisz albo nie chesz poprostu bądź asertywna i powiedz nie ...!!! Facet chce kobieta musi , no niestety nie każdy lubi anal , ja osobiście tego nie robiłam i chyba nie zrobię. Nie wiem jaka może być to przyjemność dla kobiety, może dla faceta tak ale dla kobiety wątpie, jest tyle różnych pozycji , sposobów. Miejsc , można stwożyć miłą atmosferę i kochać się normalnie . Anal zarezerwowany jest dla homoseksualistów. Takie jest moje zdanie . Co innego Oral;)