Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuuutykk

czy podjąć decyzję za niego?

Polecane posty

Gość tuuutykk

Jakiś czas temu poszłam z pewnym facetem na jakieś 2 randki - nic się między nami nie stało. Po tym czasie wiedziałam, że nic z tego nie będzie i też bez ściemy wprost mu o tym powiedziałam. Okrasiłam to typowym tekstem "możemy zostać przyjaciółmi" i, co ciekawe, on bardzo ochoczo na to przystał. I w tym momencie zaczyna się jazda - on do mnie bardzo ochoczo dzwoni non stop chce się spotykać, podbija do mnie na tych spotkaniach (chociaż bardzo dyskretnie) itd. Widzę, że wybitnie mu zależy mimo tego, że oficjalnie to się tylko kumplujemy. Pytanie: zerwać z nim kontakt? Podjąć decyzję za niego, żeby się facet nie męczył? Czy też się po prostu ot tak spotykać?

jesli jestes pewna, ze nic nie bedzie z twojej strony, to mysle, ze powinnas ograniczyc kontakty do minimum. To jest niezdrowa sytuacja i mysle, ze meczaca dla obu stron.

Gość tuuutykk
dla mnie tak szczerze nie jest za bardzo męcząca - mam kumpla, który mnie wysłuchuje, ceni, ma dla mnie czas itd. A że przy tym jest fajnym kolesiem, bardzo żal mi zrywać tą znajomość. Wielokrotnie powtarzałam mu, że nic z tego nie będzie. Pytanie: czy powinnam myśleć za niego?